Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη θα είναι η νέα υπουργός Τουρισμού;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ορκίζεται την Παρασκευή και το Σάββατο δίνει συναυλία στο Μαραθώνα

Η διαδρομή της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στον χώρο του τραγουδιού μετρά πολλά... χιλιόμετρα με επιτυχίες, συγκλονιστικά τραγούδια και καθηλωτικές ερμηνείες.

Η πάντα χαμηλών τόνων ερμηνεύτρια, η οποία άφησε τη σφραγίδα της με ένα ιδιαίτερο μοναδικό τρόπο, από την Παρασκευή θα κινηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, σε ένα... δρόμο λίγο διαφορετικό από τα γνώριμα μουσικά μονοπάτια, που εκείνη γνωρίζει και περπατά τα τελευταία χρόνια.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η κυρία Πρωτοψάλτη θα είναι η υπηρεσιακή υπουργός Τουρισμού, μια είδηση η οποία έχει προκαλέσει πολλά σχόλια στο Διαδίκτυο.

Πολλοί είναι οι χρήστες των social media που εκτιμούν πως η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ίσως και να αποτελεί ένα από τα πλέον κατάλληλα πρόσωπα για να ηγηθεί ενός τόσο πολύ σημαντικού υπουργείου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ακόμη πως η κυρία Πρωτοψάλτη ορκίζεται την Παρασκευή και αναλαμβάνει έτσι τα καθήκοντά της ως υπουργός Τουρισμού, ενώ το Σάββατο φυσικά ως θα δώσει μία μοναδική συναυλία στο Μαραθώνα, νύχτα πανσελήνου με είσοδο ελεύθερη στο κοινό σε μία οργάνωση που φέρει την υπογραφή του Ηλία Ψινάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News