Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Παγκόσμιο ΣΟΚ: Δολοφονεί δημοσιογράφο και κάμεραμαν στον αέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δύο εργαζόμενοι έπεσαν νεκροί το πρωί της Τετάρτης

Παγκόσμιο σοκ προκαλεί η εν ψυχρώ δολοφονία σε ζωντανή μετάδοση γυναίκας δημοσιογράφου και ενός άνδρα εικονολήπτη του τηλεοπτικού δικτύου «WDBJ7» στη πόλη Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Οι δύο εργαζόμενοι έπεσαν νεκροί το πρωί της Τετάρτης (τοπική ώρα) όταν ένας άγνωστος τους πυροβόλησε την ώρα που βρίσκονταν στον «αέρα» του καναλιού και έπαιρναν μια συνέντευξη.

Σύμφωνα με τις εικόνες που μαγνητοσκοπήθηκαν από τον εικονολήπτη του WDBJ7 πριν πέσει νεκρός, αρχικά ακούγονται πυροβολισμοί, η κάμερα πέφτει στο έδαφος και μαγνητοσκοπεί τα πόδια αυτού που πυροβόλησε, ο οποίος σκοτώνει τη δημοσιογράφο από την οποία ακούστηκαν μόνο κραυγές.



Ο κυβερνήτης της Βιρτζίνια Τέρι ΜακΌλιφ τόνισε ότι ο βασικός ύποπτος για τη διπλή δολοφονία έχει ταυτοποιηθεί και φέρεται να είναι ένας πρώην υπάλληλος του τηλεοπτικού σταθμού για τον οποίο εργάζονταν τα δυο θύματα.

Ο ύποπτος διαφεύγει και καταδιώκεται, ανέφερε το δίκτυο CBS, συμπληρώνοντας ότι επιβαίνει σε όχημα το οποίο έχει εντοπιστεί.

Λίγες ώρες μετά η αστυνομία ενημέρωσε ότι ο δράστης αυτοκτόνησε.

3 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΕ, Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕ???? ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΟΠΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. την πυροβολεί δύο φόρες από κοντά,άρα την πετυχαίνει,και ακούμε μόνο ουρλιαχτά.Στον τρίτο πυροβολισμό αρχίζει και τρέχει.Αιμα πουθενά!!!!μάλλον ο σκηνοθέτης δεν έκανε καλή δουλειά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχαχαχα γελάσαμε και σήμερα. Δεν γίνεται τέτοιο πράγμα. Ο τύπος κρατάει το όπλο, σημαδεύει από την αρχή την δημοσιογράφο, κανείς δεν πήρε χαμπάρι και μετά από λίγο αρχίζει πυροβολισμούς. ΕΛΕΟΣ. Περιττό να πω ότι ο τύπος αποφάσισε να βάλει μια κάμερα (καλύτερης ποιότητας από την επαγγελματική) πάνω στο κεφάλι του και να βγει με το όπλο να καθαρίσει. Καθόλου ύποπτο… Αυτό παραπάει για σκηνοθεσία. Ο Φώσκολος καλύτερη σκηνοθεσία είχε παρά αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News