Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας - Μεταγραφές και άλλα πολλά

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Διαβάστε όλα τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας, όπως τα κατέγραψε ο συνεργάτης του Aridaia News Γιώργος Μπίνος:

Πρώτο φιλικό τεστ για Εδεσσαϊκό και Φίλιππο Σταυροδρομίου την Παρασκευή στο γήπεδο του Σταυροδρομίου στις 18:30 το απόγευμα. Σίγουρα τόσο ο προπονητής του φιλικού Νίκος Αντωνάς, όσο και ο Βαγγέλης Ντίσιος, προπονητής του Εδεσσαϊκού, αναμένεται να δώσουν χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που διαθέτουν, ούτως ώστε να διαπιστώσουν κατά πόσο μπορούν να τους υπολογίζουν και φυσικά σε ποιες θέσεις μπορούν να βοηθήσουν.

Απελπιστική παραμένει η κατάσταση στην Νίκη Καλής όπου δεν κουνιέται φύλλο στην κυριολεξία. Ουδείς δείχνει ενδιαφέρον για την ομάδα του χωριού, αρκετοί παίκτες έχουν αποχωρήσει και το μέλλον προδιαγράφεται αβέβαιο. Ο καιρός περνάει, τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα με την μη κάθοδο του σωματείου στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Πέλλας.

Στην Ένωση Πολυκάρπης-Μοναστηρακίου θα συνεχίσει την καριέρα του ο μέσος Γιάννης Λαζαρίδης που αποχώρησε από την Ένωση Τσάκων όπου αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Ο έμπειρος άσσος συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του Σάκη Χοροζάνη και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην Ένωση που θέλει να σταθεί επάξια στην Α’ Κατηγορία.

Ο Σπύρος Φανιάδης μετά από ένα χρόνο παρουσίας στον Απόλλων Κρ. Βρύσης, επέστρεψε στον Ηρακλή Άσπρου. Το πέρασμα του χρόνου κάνει ολοένα και πιο αμφίβολη τη συμμετοχή της Δόξας Μανδάλου στο πρωτάθλημα της Α1. Ο Μιχάλης Μπόϊκος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό Γαλατάδων και συμφώνησε με τον Φίλιππο Σταυροδρομίου. Ο νεαρός επιθετικός Χρήστος Μουζάκι αποτελεί μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή Άσπρου, καθώς αποχώρησε από τον Όλυμπο Αψάλου. Ο έμπειρος Εδεσσαίος επιθετικός Γιάννης Μάντζιος που πέρσι αγωνίστηκε σε Ορφέα Ριζαρίου μέχρι το Γενάρη και Άρη Νησίου μετά,αποτελεί μεταγραφικό στόχο ομάδας Α1 της Αλμωπίας. Ο έμπειρος γκολκίπερ Σίμος Προδρομίδης είναι κοντά στη μεταγραφή του στον Άρη Παλαίφυτου. Ο έμπειρος μεσοαμυντικός Χρήστος Καρράς (Μαγγας) που ήταν από τους συντελεστές της ανόδου του Άρη Αμπελείων, μετακόμισε στη Γερμανία. Ο αμυντικός Δημήτρης Σασαρίδης από την Δόξα Ριζού επέστρεψε στην Δόξα Εξαπλατάνου μετά από μια πενταετία.

Στην Αναγέννηση Γιαννιτσών θα αγωνίζεται ο έμπειρος μέσος Γιάννης Σαβουλίδης που πέρσι αγωνίστηκε στον Εθνικό μέχρι το Γενάρη και μετά στον Μ.Α. Πέλλας. Ο σκληροτράχηλος αμυντικός Κώστας Δουλκερίδης άλλαξε ομάδα όχι πόλη όμως, καθώς από τον Εθνικό Γιαννιτσών πήγε στην Αναγέννηση. Ο Σάββας Κοτσαρίδης που πέρσι αγωνίστηκε σε Όλυμπο Αψάλου και Μακεδονικό Μεσημεριου αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Δόξας Μαυροβουνίου. Ανανέωσαν και παραμένουν στον Άρη Αμπελείων τόσο ο επιθετικός Βασίλης Αρβανιτόπουλος, όσο και ο μεσοαμυντικός Φώτης Γρηγορίου. Ο εμβληματικός αρχηγός του Ολυμπιακού Γαλατάδων Δημήτρης Μάλαμας άφησε τους ερυθρόλευκους και πήγε στον Άρη Αμπελείων, στόχο ομάδας Α1 αποτελεί ο έμπειρς επιθετικός Ευθύμης Μπουρνάζης που πέρσι αγωνίστηκε στον Ηρακλή Άσπρου και στον Ολυμπιακό Γαλατάδων. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός Γιούλι Ουρούτσι από τον Ολυμπιακό Γαλατάδων επιστρέφει στον Ηρακλή Άσπρου. Άλλες δυο μεταγραφές για τον Εδεσσαϊκό. Δυναμώνει και άλλο ο Εδεσσαϊκός, καθώς ανακοινώθηκαν οι Γιάννης Σερέτης και Παντελής Χωραφάς. Ο πρώτος είναι έμπειρος παίκτης 29 ετών, αγωνίζεται στην άμυνα και στην μεσαία γραμμή και αγωνίστηκε σε Πιερικό και Αναγέννηση Γιαννιτσών, ενώ ο δεύτερος είναι νεαρός μεσοαμυντικός και πέρσι αγωνιζόταν στον Μ.Α. Πέλλας.

Σε πειθαρχικό παράπτωμα υπέπεσαν οι νεαροί άσσοι του Εδεσσαϊκού Χρήστος Παπαηλια και Αντώνης Μηλιάδης. Μέχρι να απολογηθούν ενώπιον της διοίκησης θα απέχουν των προπονήσεων δείγμα της πειθαρχίας που θέλει να επιβάλλουν τόσο ο προπονητής Βαγγέλης Ντίσιος όσο και η διοίκηση του Μιχάλη Τζεπτιμπή.

Ο Γιώργος Μαλιούφας είναι ο νέος προπονητής του Μ.Α. Δροσερού καθώς η διοίκηση των νεοφώτιστων ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον πρώην άσσο του Απόλλωνα Καλαμαριάς του Αετού Σκύδρας και άλλων ομάδων. Έχουν γίνει κάποιες μεταγραφικές κινήσεις και αναμένεται να γίνουν και άλλες προσθήκες σε θέσεις που θα υποδείξει ο νέος τεχνικός σε συνεργασία με την διοίκηση της ομάδας.

Με όνειρα και φιλοδοξίες στην παρθενική του εμφάνιση στην Α1 συνεχίζει την προετοιμασία του ο Άρης Αμπελείων που ξεκίνησε στις 3 Αυγούστου υπό την επίβλεψη του Γιάννη Γυριχίδη και του γυμναστή Μάκη Γαζόπουλου. Οι κιτρινόμαυροι έχουν ενισχυθεί αρκετά και αναμένεται να είναι από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος. Ήδη έχουν ανανεώσει οι Βασίλης Αρβανιτόπουλος, Φώτης Γρηγορίου, Μίλτος Καλαϊτζής, Μάκης Μεκολι, ενώ αποκτήθηκαν οι Σάκης Τόπκας, μέσος από Ηρακλή Άσπρου, Δημήτρης Μάλαμας, μέσος από Ολυμπιακό Γαλατάδων, Γιάννης Παπαδόπουλος, αμυντικός από ομάδα Χαλκιδικής, Πέτρος Τσιμπίνης, μέσος από Μ.Α. Πέλλας, Κώστας Ραμπούσης, μέσος από Φίλιππο Γιαννιτσών. Αναμένονται και άλλες κινήσεις από την δραστήρια διοίκηση του Πέτρου Τσαρτσαράκη που είναι συνεχώς κοντά στην ομάδα και όλα λειτουργούν όπως αρμόζει στον Άρη Αμπελείων που θέλει την καταξίωση στην Α1 Κατηγορία.

Στις δικές της δυνάμεις θα βασιστεί η Νίκη Βορεινού την ερχόμενη σεζόν όπως όλα δείχνουν μετά την αποχώρηση αρκετών βασικών παικτών που ήταν εκτός χωριού. Η ομάδα θα απαρτίζεται από τα παιδιά του χωριού, θα αγωνίζεται χωρίς άγχος και θα γίνει μια προσπάθεια για ένα σύνολο που θα έχει βάση τους γηγενείς ποδοσφαιριστές σε μια εποχή που τα οικονομικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα και δεν υπάρχουν άνθρωποι που θα βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη. Ο νέος προπονητής που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσει να εμπνεύσει τα παιδιά για να αγωνιστούν για το καλό της ομάδας.

12 σχόλια:

  1. αν η δοξα μανδαλου δεν κατέβει να αγωνιστεί, θα πρέπει να αντικατασταθεί με άλλη ομάδα από την Α΄ κατηγορία, ύστερα από αγώνα μπαράζ, που η Επσ έπρεπε να είχε κάνει έτσι ώστε να υπάρχουν ομάδες σταντ μπάι σε περίπτωση αποχωρήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ούτε έναν απ τα μικρά της ακαδημίας της Έδεσσας δεν άφησε ο Ντίσιος στην ομάδα.Αυτός ο Χωραφάς πρέπει να είναι μεγάλη παικτούρα για να τον προτιμά απ όλους αυτούς που διώξαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αγαπητέ φίλε, ο Ντίσιος προσλήφθηκε, απ την διοίκηση της ομάδας, με σκόπο μας, την διεκδίκηση της ανόδου.Ούτε ταλέντα του ζήτησε κανείς να αναδείξει ,ούτε με ποιόν τρόπο του είπε να το κάνει.Αν η προσπάθεια ανόδου στοιχίσει και το κόψιμο (παράκαμψη) κάποιου νεαρού που προσωρινα δεν βοηθάει όσο χρειάζεται : μικρό το κακό.Το στόχο κοίτα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρώτο φιλικό τεστ για Εδεσσαϊκό και Φίλιππο Σταυροδρομίου την Παρασκευή στο γήπεδο του Σταυροδρομίου στις 18:30 το απόγευμα. Σίγουρα τόσο ο προπονητής του φιλικού (?????????) Νίκος Αντωνάς, - ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. PENTARA O EDESSAIKOS PHRE MPROS....TO TRENO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα σε πω στο Μπαχοβο από που βγαίνει ο καπνός τραίνο μου.

      Διαγραφή
    2. Εδεσσαικάρα πες αλεύρι ! Το Ριζάρι σε γυρεύει.

      Διαγραφή
    3. poio rizari re file....yparxete akoma?

      Διαγραφή
  6. το σταυροδρομι 3 μερες εκανε προπονηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. oxi 3 meres...prin 10 lepta protou ksekinisi to paixnidi mazeytikan...ayth einai h alhthia.giayto fagane 5.

      Διαγραφή
    2. ναι οι περισοτεροι τοτε ηρθαν. αλλα και ενας μικρος εχασε μια ευκαιρια για γκολ

      Διαγραφή
  7. Σιγα ρε χωριατη μας τρομαξες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News