Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Τζάκρη για Βαρουφάκη: «Χαβαλετζής πολιτικός που τώρα απολαμβάνει την πισίνα του στην Αίγινα»

"Από τον ΣΥΡΙΖΑ αποσπάστηκε η Κομμουνιστική Τάση... Ο λόγος που αρθώνει η Λαϊκή Ενότητα είναι του Ορθόδοξου Κομμουνισμού... λένε ότι λέει το ΚΚΕ"

"Ο Βαρουφάκης είναι ένα χαβαλετζής πολιτικός που τώρα απολαμβάνει την πισίνα του στην Αίγινα", τόνισε η Θ. Τζάκρη (ΣΥΡΙΖΑ) για τον τέως υπουργό Οικονομικών.

"Ο ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν μίλησε για δραχμή και εξοδο από την ευρωζώνη", τόνισε η βουλευτής του κόμματος Θεοδώρα Τζάκρη και επιτέθηκε στον τέως υπουργό Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη λέγοντας πως έχει μεγάλο μέρος της ευθύνης για την τροπή της διαπραγμάτευσης.

Σημείωσε ακόμη πως "είναι ένα χαβαλετζής πολιτικός που τώρα απολαμβάνει την πισίνα του στην Αίγινα".

"Από τον ΣΥΡΙΖΑ αποσπάστηκε η Κομμουνιστική Τάση... Ο λόγος που αρθώνει η Λαϊκή Ενότητα είναι του Ορθόδοξου Κομμουνισμού... λένε ότι λέει το ΚΚΕ", δήλωσε μεταξύ άλλων στον τηλεοπτικό σταθμό ΜEGA.

22 σχόλια:

  1. οοοοοοοο τι ειπε η κυριααααα.33333333333 μνημονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι το ίδιο σε ένα καζάνι βράζετε με την διαφορά ότι ο Ελληνικός λαός ψήνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εσύ πας στο Κολωνάκι για ψώνια πια η διαφορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τουλάχιστον κυρία αυτός μας είπε ή μας έδειξε αυτό που κάνει. Εσείς δεν μας είπατε μανδαμ τι καπνό φουμαρεις. Αντάρτησα με τον συγχωρεμενο τον Πετσο στις νομαρχιακές ξεκίνησες και κατέληξες σε συνεργάτιδα της δεξιάς και μετά αριστερά για πρώτη φορά. Μνημόνιο ο Βαρουφακης δεν ψήφισε πάντως κυρία τσαρίνα των ανεγκεφάλων ψηφοφόρων του νόμου Πέλλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πές τα Χρυσοστομε!!!!!!! Τι να μας πει η ψωναρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε μήπως πάει πάλι με το ΠΑΣΟΚ.!! Συγχαρητήρια στο λαό της Πέλλας που έχει κατεβάσει τόσο τον πήχη!!
    Ντροπή! Αίσχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...μαλλον με το ΚΚΕ θα κατεβει, αν και ο Λεβεντης εχει πιθανοτητες να την παρει.

      Διαγραφή
  7. kuria tzkri eseis den prepei na milate!!!! xerete kalitera apo olous ta peri metagrafon...tora pou erxonte xana oi ekloges sas vlepoume suxna kai me diafores diloseis!! o kosmos xerei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. θοδώρα υπάρχουν μερικές φορές που η σιωπή είναι χρυσός, κάτι που τώρα έπρεπε να κάνεις. νομίζω ότι ζημιώνεις που τα βάζεις με τν βαρούφ και το ισκρα. Καλύτερα να τα έβαζες με τον σαπιοκοιλιά τον βενιεζέλη, που ρήμαξε τις ιδιοκτησίες με τα χαράτσια (αυτή και αν είναι κομμουνιστική πρακτική-που έλεγε θα σας πάρουμε τα σπίτια και τις κατσίκες και εφάρμοσε το πασοκ αυτή την πενταετία που μας πέρασε) και τώρα πάλι με δικούς του νόμους ρημάζει τους γεωργούς και τους κτηνοτρόφους με άκρα φορολόγηση, εξετάσεις, κτεο βυτίων και άλλες αηδίες με τεράστια οικονομική αφαίμαξη. Οι ξεφτιλισμένοι πρώην φίλοι σου, με όνομα και σφραγίδα, που χωρίς καμία ντροπή ξαναζητάνε ψήφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. esy milas gia politiki:?ela traba spiti sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ενώ εσύ είσαι καλύτερη!! είσαι από τις χειρότερες προσωπικότητες που πέρασαν από τον νομό...η μόνη σου έγνοια αν θα παραμείνεις στη καρέκλα...δε φταις όμως εσύ. φταιν αυτοί που σε ψήφισαν αυτοί έριξαν τόσο το επίπεδο. στη λάσπη πάντα είναι κάποιοι το θέμα είναι να μην κατεβαίνουμε εμείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ψηφίζοντας σύριζα την ξαναβάζετε στη βουλή σκεφτείτε το οι συριζαιοι δεν θα εχετε βουλευτή από τον νομό να σας εκπροσωπεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ελπίζω αυτήν τη φορά να είμαστε περισσότερο σώφρονες στις επιλογές μας...μας έχουν δοθεί τόσες ευκαιρίες ν αλλάξουμε καταστάσεις αλλά δυστυχώς μένουμε εγκλωβισμένοι στους κομματικούς μηχανισμούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ ΕΦΥΓΕ ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΑΜΙ ψήφισαν το 3ο μνημόνιο. Για την κυρία Τζάκρη δεν το συζητάμε ψήφισε και τα τρία μνημόνια. Υπέγραψαν την καταδίκη μας !!! Η μόνη ΓΝΗΣΙΑ διέξοδος από την κρίση είναι η πρόταση του ΚΚΕ. Η μοναδική ψήφος που πιάνει τόπο είναι η ψήφος στο ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θοδωρα σοβαρεψου. Μας βλεπουνε και μας ακουνε. Τολμησες εσυ εσυ και επιασες στο στομασου τον βαρουφακη; εσυ που σαρωσες με την ψηφοσου ολα τα μνημονια; << κυρια>> τελειωσες πολιτικα. Ηρθε η ωρα να πας σπιτισου και να απολαυσης την βουλευτικησου αποζημιωση τοσα χρονια που σε πληρωνε ο λαος τις πελλας απο την φορολογιατου. Απο τον ιδρωτατου. Ουστ φτανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αυτος ο λαος γουσταρει πηδημα....χωρις βαζελινη
    ολοι ψηφο στην θεοδωρα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΙΣΤΡΙΑ, ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ξέχασες την ομολογία σου, ότι ο καλύτερος Συριζαίος Βουλευτής , είναι χειρότερος απ΄το χειρότερο ΠΑΣΟΚΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. σας σιχαθηκαμε ολους πια φτανει η μονη μας ελπιδα πλεον ειναι ο στρατος μακαρι να βρεθει καποιος με κακαλα κ να αναλαβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. o Baroyf; τουλαχιστον δεν ψήφισε μνημόνια! είχε τα κότσια και παραιτήθηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News