Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Η Ελένη Μενεγάκη έκοψε τα μαλλιά της κι έγινε άλλος άνθρωπος! (ΦΩΤΟ)

Δείτε τη νέα εμφάνιση της παρουσιάστριας

Μετά από ενάμιση μήνα διακοπές με τον σύντροφό της Μάκη Παντζόπουλο, την 5 μηνών κόρη τους και τις μεγαλύτερες κόρες της, Λάουρα και Βαλέρια, η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται από την περασμένη εβδομάδα και πάλι στην Αθήνα.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Αυγούστου ο φακός του ΟΚ! την απαθανάτισε για πρώτη φορά με το νέο της ασύμμετρο καρέ, κατά την έξοδό της από κομμωτήριο στην Κηφισιά.

Τον Ιούνιο η Ελένη Μενεγάκη υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με εταιρεία καλλυντικών προϊόντων, που της επιβάλλει όχι μόνο ανανεωμένο κούρεμα, αλλά και χρώμα μαλλιών για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η πρεμιέρα της εκπομπής της, εκτός απροόπτου, θα γίνει στις 5 Οκτωβρίου.

Η πρώτη συνάντηση των συνεργατών της έγινε την περασμένη Δευτέρα στο Studio Pro, χωρίς την παρουσία της ίδιας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News