Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Θηβαίος: «Ζητώ συγγνώμη...»

"Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τη δημοσιογράφο Δέσποινα Αυγερίδου γιατί στην προχθεσινή συνέντευξη, που είχε την καλοσύνη να μου πάρει, την πρόσβαλα ως εργαζόμενη και ως δημοσιογράφο, παρότι δεν είχα τέτοια πρόθεση"

O Χρήστος Θηβαίος, ζητά συγγνώμη από τη δημοσιογράφο Δέσποινα Αυγερίδου, για την επίθεση που της έκανε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης.

Mε ένα κείμενο 130 λέξεων, το οποίο δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο Χρήστος Θηβαίος, ζητά συγγνώμη από τη δημοσιογράφο Δέσποινα Αυγερίδου, για την επίθεση που της έκανε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης.

"Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τη δημοσιογράφο Δέσποινα Αυγερίδου γιατί στην προχθεσινή συνέντευξη, που είχε την καλοσύνη να μου πάρει, την πρόσβαλα ως εργαζόμενη και ως δημοσιογράφο, παρότι δεν είχα τέτοια πρόθεση" αναφέρει ο τραγουδοποιός και συνεχίζει:

"Επίσης πιστεύω ότι οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν από τις πολιτικές που ασκήθηκαν, κυρίως τα τελευταία χρόνια, δημιουργήσαν τεράστιο πρόβλημα ανεργίας στους νέους ανθρώπους. Πέρα από κάθε αμφιβολία. Πρόθεση μου ήταν να καυτηριάσω την «αριστοκρατική» αντίληψη που υπάρχει σχετικά με την εργασία, σε κάποια μειοψηφία της νεολαίας, και γι' αυτό υπερέβαλα. Ξέρω ότι, μπροστά στις δοκιμασίες που περνάει η μεγάλη πλειοψηφία των νέων, αυτό είναι τουλάχιστον δευτερεύον".

Ο Χρήστος Θηβαίος ζήτησε επίσης συγγνώμη από όσους "είχαν την ατυχία να ακούσουν τη συνέντευξη και ένιωσαν οργή και απογοήτευση". "Θα προσπαθήσω στο μέλλον να είμαι προσεκτικότερος όταν εκφέρω δημόσιο λόγο" κατέληξε.

5 σχόλια:

  1. kati tetoia ekane kai o allos..me tous eranous pros tin kupro!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτο Βαφειαδη ειναι θεμα που μας ενδιαφερει? ποιος ειναι ο κυριος? ξερεις ποσες χιλιαδες σαν αυτον κανουν δειλωσεις καθε μερα? ακου ο Θηβαιος απ τη Θηβα εκανε δειλωσεις και κατι τρεχει στα γυφτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. file polu sosta kanei o kurios vafeiadis kai to theti to thema!!! o kurios autos einai sto kalitexniko stereoma kai poulaei tin mousiki tou..ploutizei xarei se emas!!!! kala einai na xeroume to poion tou!!! stin parea tou mporei na leei oti thelei, alla opoioi exoun dimosio logo kai kanoune dimosies sunenteuxeis sta mme prepei na einai pio prosextiki !!!!!

      Διαγραφή
  3. εσυ παλι ρε..ελληνικα δεν ξερεις να γραφεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News