Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Δήμος Αλμωπίας: Εργασίες στους δασικούς δρόμους

Αυτοψία στο σημείο των εργασιών σε υψόμετρο 1.000m περίπου πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος και ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Χρήστος Μπάτσης

Εργασίες πραγματοποιεί τις τελευταίες μέρες ο Δήμος Αλμωπίας με την εποικοδομητική συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Π.Ε. Πέλλας στον δασικό δρόμο που συνδέει Αρχάγγελο - Κωνσταντία, καθώς επίσης και στο δάσος τους Θεοδωρακίου. 

Πρόκειται για μία παρέμβαση που θα διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό τους υλοτόμους της περιοχής μας, ενόψει της επικείμενης έναρξης της νέας υλοτομικής περιόδου που αναμένεται να ξεκινήσει το επόμενο διάστημα. 


Αυτοψία στο σημείο των εργασιών σε υψόμετρο 1.000m περίπου πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος και ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Χρήστος Μπάτσης, ενώ άψογη είναι η συνεργασία που υπάρχει με τους Προέδρους των παραπάνω Τοπικών Κοινοτήτων.



Αξίζει να σημειωθεί, ότι υπάρχει συνεννόηση με το Δασαρχείο Αριδαίας, με στόχο τον καλύτερο προγραμματισμό των παρεμβάσεων, που θα επεκταθούν σε ολόκληρο το δασικό σύμπλεγμα.

4 σχόλια:

  1. η περιφέρεια δεν μπορει να χρηματοδοτήσει τη δημιουργία Δασικού χωριού κάπου ψηλά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τις λακούβες των δρόμων μέσα στην Αριδαία και τα χωριά πότε θα ασχοληθείτε? Είμαστε στον 11ο μήνα της Δημαρχίας σας και άρχισαν να γεννούν και λακουβίτσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σιγα μην ασχοληθουν, ουτε λακουβες κλεινουν ουτε αυλακια καθαριζουν, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για φωτογραφίες και λεζάντα όμως είναι πρώτοι. Ντροποί τους............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News