Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Πέλλα: Έκλεβε ηλικιωμένους υποδυόμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 45χρονου ημεδαπού σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση κλοπής χρηματικού ποσού από οικία ηλικιωμένου σε χωριό της Πέλλας.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 45χρονου ημεδαπού, ο οποίος υποδυόταν υπάλληλο της Δ.Ε.Η., σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απάτης και της κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές (29-07-2015) το μεσημέρι, ο παραπάνω άντρας πήγε σε οικία 83χρονου και με το πρόσχημα διόρθωσης υποτιθέμενης βλάβης στο ηλεκτρικό κύκλωμα και πρόκλησης δήθεν πυρκαγιάς εξαιτίας της βλάβης, έπεισε τον ηλικιωμένο να τοποθετήσει σε σημείο που του υπέδειξε, το ποσό των 560 ευρώ, 200 δολάρια Αυστραλίας και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Στη συνέχεια αιφνιδιαστικά αφαίρεσε τα χρήματα και τα άλλα αντικείμενα και διέφυγε με όχημα που είχε σταθμεύσει κοντά στην οικία.

Σημειώνεται ότι, ο παραπάνω έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για τα ίδια αδικήματα, χρησιμοποιώντας την ίδια ακριβώς μεθοδολογία.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News