Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας - Μεταγραφές και άλλα πολλά

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Διαβάστε όλα τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας, όπως τα κατέγραψε ο συνεργάτης του Aridaia News Γιώργος Μπίνος:

Ο έμπειρος Γιαννιτσιώτης τερματοφύλακας Αστέριος Πόπης, άφησε τον Ολυμπιακό Κυμίνων και πήγε στον Παύλο Μελά Σταυρούπολης. Ο Ηλίας Προβατίδης που αποτέλεσε στόχο του Αλμωπού, υπέγραψε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός του Μ.Α Άρνισσας, Γρηγόρης Μπουζάκης, αποτελεί στόχο του Άρη Νησιού. Ελεύθερος είναι ο Απόστολος Τσόπτσης, που πέρσι αγωνίστηκε σε Άσπρο και Γαλατάδες και αποτελεί στόχο αρκετών ομάδων. Στον Μ.Α Αρσενίου θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο έμπειρος μέσος Γιώργος Νόσης, που πέρσι ανήκε στη Δόξα Ριζού.

Δεν ανήκει πια στον Εθνικό Γιαννιτσών ο γκολκιπερ Δημήτρης Παλαικός που θα αγωνίζεται στον ΠΑΟ Κουφαλίων. Ο Δημήτρης Μίζογλου κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο νέος τεχνικός της Δόξας Μεγαπλατάνου. Πρόταση από ομάδα Α1, έχει ο γνωστός μέσος Χρήστος Δίου (Λέτο), ωστόσο δύσκολα θα αποχωρήσει από τον Άρη Λουτρακίου. Την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον Αλμωπό, ο νεαρός μέσος Λάζαρος Ελευθεριάδης. Τον νέο ποδοσφαιρικό του σταθμό αναζητεί ο αειθαλής επιθετικός Θόδωρης Τσολερίδης που αποχωρεί από τον Άρη Υδραίας. Την πόρτα του πρώην επιθετικού του Άρη Θεσσαλονίκης Μίμη Μπενίσκου, χτύπησε πρωτοκλασάτη ομάδα Α1. Αποχώρησε από την Αναγέννηση Γιαννιτσών ο νεαρός μεσοαμυντικός Πέτρος Τζούρτζος που κάνει προπονήσεις με ομάδα Γ’ Εθνικής. Αποχωρεί από την Νίκη Βορεινού ο νεαρός τερματοφύλακας Νίκος Γαϊτζής που έκανε πολύ καλές εμφανίσεις. Πιθανή θεωρείται η αποχώρηση του νεαρού αμυντικού Δημήτρη Χότζια από τον Εδεσσαϊκό.

Ο Πασχάλης Παπαμαρινούδης αποχώρησε από τον Άρη Αθύρων και πήρε μεταγραφή στον παο Κουφαλίων. Ο Γιώργος Κατρατσέας, γκολκιπερ, πέρσι της Αναγέννησης Γιαννιτσών και παλαιότερα Αετού Σκύδρας, ΜΑ Ν. Μυλότοπου, ΜΑ Πέλλας και ΠΑΟ Κουφαλίων, ανήκει πλέον στον Εδεσσαϊκό. Αποχώρησε από τον ΜΑ Πέλλας ο νεαρός άσσος Αδαμ Χαχαμίδης που υπέγραψε στον ΠΑΟ Κουφαλίων. Ο 23χρονος επιθετικός Γιώργος Καραδήμος, έφυγε από την Αναγέννηση Γιαννιτσών και ανήκει πλέον στον Αλμωπό. Δεν συνεχίζει στην Δόξα Εξαπλατάνου ο νεαρός αμυντικός Γιώργος Κουντουράς καθώς μεταγράφηκε στον Αλμωπό. Πιθανή θεωρείται η επιστροφή του έμπειρου γκολκιπερ Δημήτρη Πασχαλίδη στον Εδεσσαϊκό. Δεν αποκλείεται η μεταγραφή του νεαρού αμυντικού του Αλμωπού Παναγιώτη Δεμίρη σε ομάδα της Θεσσαλονίκης λόγω σπουδών. Ελεύθερος έμεινε από τον Ολυμπιακό Αψάλου ο αμυντικός Γιάννης Δεμίρης. Πολλές προτάσεις για να εργαστεί έχει ο διακεκριμένος τεχνικός Γιάννης Καρατζίδης, πιο γνωστός σαν Τζοφ.

Η περσινή χαμένη ευκαιρία για άνοδο στην Α1 όχι μόνο δεν απογοήτευσε τους ανθρώπους της ομάδας του Φιλίππου Σταυροδρομίου, αλλά αντίθετα τους πείσμωσε ακόμα περισσότερο και ήδη γίνονται συνεχείς επαφές με παίκτες τους οποίους προτείνει ο νέος προπονητής Νίκος Αντωνάς. Το πρώτο φετινό απόκτημα ακούει στο όνομα Γιώργος Γάτσος που είναι επιθετικός και πέρσι αγωνίστηκε στον Άτλα Ζερβοχωρίου Ημαθίας μέχρι τον Γενάρη, και μετά στον ΜΑ Αρσενίου, όπου σκόραρε κατά ρίπας. Ακόμα ανανέωσε ο έμπειρος μέσος Δημήτρης Λαγογένης, παρότι πολιορκήθηκε από πολλές ομάδες. Στα σκαριά βρίσκεται η απόκτηση ενός ακόμα τερματοφύλακα, ενώ θα αποκτηθούν και άλλοι παίκτες.

Ο έμπειρος μεσοαμυντικός Φώτης Γρηγορίου, μετά από την περσινή επιτυχημένη σεζόν στον Άρη Αμπελείων, ανανέωσε με τους κιτρινόμαυρους. Ελεύθερος έμεινε ο μέσος Γιώργος Καμπάνης από τον Ολυμπιακό Κυμίνων και ήδη βρίσκεται σε επαφές με ομάδες Α1. Ο νεαρός γκολκιπερ Σάκης Βόλτσης, που αγωνίστηκε παλαιότερα στον Άρη Προφήτη Ηλία και ανήκει στην ΠΑΕ Βέροια, συμφώνησε με τον Κεραυνό Επισκοπής της Α’ Κατηγορίας Ημαθίας. Την απόκτηση του τερματοφύλακα Μανώλη Ιγνατίδη ανακοίνωσε η ένωση Πολυκάρπης-Μοναστηρακίου. Ελεύθερος έμεινε από τον Ηρακλή Άσπρου ο Χρήστος Παλάνης που ήθελε να αναλάβει πόστο παίκτη προπονητή σε κάποια ομάδα. Αποχωρεί από την Δόξα Ριζού, ο μέσος Γιάννης Χαραλαμπίδης με πιθανό προορισμό τον ΜΑ Αρσενίου. Στόχος πολλών ομάδων έχει γίνει ο ταχύτατος επιθετικός Μάντι Καλώτι που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Δόξα Μανδάλου. Την απόκτηση των Λαμπριανίδη και Γκελοσάνι από την Ειρηνούπολη, ανακοίνωσε ο Απόλλων Κ. Βρύσης.

Σε συμφωνίες με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που αγωνίζεται στην Α’ Ημαθίας, κατέληξε ο γνωστός προπονητής Χρήστος Υφαντίδης. Αν και είχε αρκετές προτάσεις από ομάδες του Ν. Πέλλας, η παλιά δόξα του Παναθηναϊκού και της Βέροιας, τελικά η τύχη το έφερε, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του σαν τεχνικός του Δικέφαλου, που είναι από τις πρωταγωνίστριες ομάδες στο ποδόσφαιρο της Ημαθίας.

Την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού Αποστόλη Πασχώνη που έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες (Καλύβια, Σκύδρα, Εδεσσαϊκό, Γαλατάδες, Λευκαδια) ανακοίνωσε ο ΜΑ Δροσερού, παρότι υπήρχε μια προφορική συμφωνία μεταξύ της Ασπίδας Γυψοχωρίου και του τεχνικού Δημήτρη Βένου – τελικά ο γάμος δεν θα γίνει. Ο χρήστος Υφαντίδης, παλιά δόξα της Βεροιας και του Παναθηναϊκού είναι ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Ο Γιαννιτσιώτης τερματοφύλακας Αστέριος Πόπης, άφησε τον Άρη Νησιού και μετακομίζει όπως όλα δείχνουν στον Ηρακλή Άσπρου. Πρόταση από ομάδα Β’ Εθνικής φέρεται να έχει ο νεαρός Αριδαιώτης επιθετικός Δημήτρης Κοβάτσης που ανδρώθηκε στον Ατρόμητο Αθηνών. Στον Ηρακλή Γαρεφείου θα ανήκει και τη νέα σεζόν όπως όλα δείχνουν ο Σωσανδριώτης μεσοαμυντικός Χρήστος Χρηστίδης.

Στον Ηρακλή Άσπρου παραμένει κατά τα φαινόμενα ο σκληροτράχηλος αμυντικός Λάζαρος Ορφανίδης. Ο γκολκιπερ Σάκης Καλακούδης αφήνει την Δόξα Μαυροβουνίου για λογαριασμό του Νεοφώτιστου ΜΑ Δροσερού. Ο βετεράνος αμυντικός Χρήστος Μητώνας θα είναι ο νέος προπονητής του Άρη Αθύρων. Στον ΠΑΟΚ Δαμιανού θα συνεχίσει ο ταχύτατος επιθετικός Αντρέας Ρίτε που αποχώρησε από τον ΜΑ Ν. Μυλότοπου. Ο νεαρός μέσος Πάνος Μουρατίδης αφήνει τον Ηρακλή Άσπρου και θα αγωνίζεται στον ΜΑ Δροσερού. Ο νεαρός στραϊκερ Γιάννης Γεωργιάδης επιστρέφει στον Άρη Αθύρων μετά από μια καλή χρονιά στον ΜΑ Πέλλας. Ο Κώστας Μποζίδης ανέλαβε προπονητής στον Ν. Αετό Σκύδρας. Ο έμπειρος στραϊκερ Δημήτρης Τσιούπρος, άφησε την Δόξα Ριζού για λογαριασμό του Α.Σ Ειρηνούπολης Ημαθίας. Παρότι ακουγόταν ότι κλείνει αλλού, ο Γιάννης Χαραλαμπίδης της Δόξας Ριζού προτίμησε την Δόξα Μαυροβουνίου.

Όλα δείχνουν ότι ο έμπειρος άσος Σάκης Σαββίδης φεύγει από τον Άρη Νησιού για ομάδα Α1. Στόχος πολλών ομάδων είναι ο νεαρός επιθετικός Κώστας Μονογενίδης που αναδείχθηκε στον Αλμωπό και πέρσι ανήκε στην Δόξα Εξαπλατάνου. Στον πάγκο του Ηρακλή Γαρεφείου λοπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει ο Απόστολος Κώνστας. Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του νεαρού επιθετικού Χρήστου Τσαουσίδη στις εκδηλώσεις του Αλμωπού. Διακαή πόθο του Αλμωπού αποτελεί ο επιθετικός Χρήστος Ελευθεριάδης (Μπρέγκας) που προς το παρόν σκέφτεται την Β’ Εθνική όπου έχει προτάσεις. Προς την Ελπίδα Έδεσσας οδεύει για να συνεχίσει την καριέρα του ο έμπειρος αμυντικός Τάσος Παγιούλας. Τα γκολποστ του Εδεσσαϊκού κατά πάσα πιθανότητα υπερασπίζεται ο έμπειρος πορτιέρο Γιώργος Κατρατσέας που πέρσι ανήκε στην Αναγέννηση Γιαννιτσών. Με τον νεαρό γκολκιπερ του Αλμωπού Βασίλη Καρατζίδη φλερτάρει ο ΜΑ Όρμας.

Την απόκτηση του έμπειρου γκολκιπερ Γιώργου Κατρατσέα ανακοίνωσε ο Εδεσσαϊκός που συνεχίζει να ενισχύεται. Ο γνωστός τερματοφύλακας που πέρσι αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την Αναγέννηση Γιαννιτσών και παλαιότερα αγωνίστηκε σε ΠΑΟ Κουφαλίων, Αετό Σκύδρας, ΜΑ Πέλλας και ΜΑ Ν. Μυλότοπου, αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα των καταρρακτών.

Την άμεση επιστροφή στην Α’ Κατηγορία έχει σαν μοναδικό στόχο ο Άρης Αθύρων που γεύτηκε το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού ήδη η διοίκηση του Στέλιου Δεληονιάτη βρίσκεται σε επαφές για την θέση του προπονητή, ενώ σίγουρα θα αποκτηθούν κάποιοι παίκτες που θα ενισχύσουν τους κιτρινόμαυρους στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Όλα δείχνουν ότι στον Ακρίτα Σωσάνδρας Δημήτρης Στούπης θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή, στην προσπάθεια των «πράσινων» για επάνοδο στην Α’ Κατηγορία. Ήδη υπάρχουν επαφές σε όλους τους τομείς για την καλύτερη οργάνωση της ομάδας, ενώ ίσως γίνουν και κάποιες μεταγραφές που θα ενισχύσουν τον Ακρίτα.

Στον πάγκο του Ευρωπού Φούστανης θα είναι και την επόμενη σεζόν ο Κώστας Τσόρμπας. Ο Φιλωτειακός προπονητής τα βρήκε όλα με την διοίκηση του Ευρωπού και το βάρος πέφτει τώρα στην αναζήτηση μεταγραφικών στόχων για την ενίσχυση της ομάδας στις θέσεις που υπάρχει πρόβλημα.

Η μεγάλη επιστροφή του έμπειρου επιθετικού Αντώνη Αθανασίου (Ντεταρι) είναι πραγματικότητα, καθώς ο γνωστός άσσος αποφάσισε φέτος να φορέσει και πάλι τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Η αξία του είναι γνωστή, καθώς πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων γκολτζήδων της Αλμωπίας και όχι μόνο, καθώς αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες λύσεις στο σκοράρισμα και ήδη βρίσκεται σε συζήτηση με ομάδα τόσο της Α1, όσο και της Α’ Κατηγορίας.

Το Δ.Σ. του Ολύμπου Αψάλου ευχαριστεί τον Νίκο Τσίκο για την πολύ μεγάλη προσφορά του στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και εύχεται καλή σταδιοδρομία στον νέο ποδοσφαιρικό σταθμό που θα επιλέξει για την συνέχεια της καριέρας του.

Πολύ δύσκολη δείχνει και φέτος η κατάσταση στην Νίκη Καλής, που κινδυνεύει να μην κατέβει στο πρωτάθλημα αν δεν βρεθούν κάποιοι για να βοηθήσουν στην λειτουργία της ομάδας που τα τελευταία χρόνια πάντα βρίσκεται ο από μηχανής θεός και κατεβάζει την Νίκη στο πρωτάθλημα.

Με όνειρα και φιλοδοξίες που έχουν στόχο μια καλή πορεία, η ένωση Πολυκάρπης-Μοναστηρακίου οργανώνεται σιγά-σιγά ενόψει της συμμετοχής της στην Α’ Κατηγορία. Ήδη υπάρχει συμφωνία με τον Τάσο Μάρκου για την θέση του προπονητή, ενώ θα γίνουν και κάποιες κινήσεις όσον αφορά στα μεταγραφικά, χωρίς βέβαια να αλλοιώνεται το περσινό ροστερ.

8 σχόλια:

  1. υπάρχει ομάδα που κάνει μεταγραφές με υποσχέσεις και λόγια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. poli milate leftades tou kolou

      Διαγραφή
    2. ορίστε ?πως ειπατε? χαχαχαχα

      Διαγραφή
    3. παοκ καρατζοβας μόνο γατάκια.

      Διαγραφή
    4. συνήθως με λόγια και υποσχέσεις θέλουν οι ομάδες να κάνουν μεταγραφές.Σπάνια θα βρείς ομάδα να πληρώνεις τέτοια εποχή.Πολύ σπάνια.

      Διαγραφή
  2. κι ομως ο Ακης έχει φίλους που δεν τον ξεχνουν.Κρίμα τετοιο φέρσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρωταθλήτρια στις μεταγραφές είναι, χωρίς καμία αμφιβολία, η Αναγέννηση Γιαννιτσών. Της έφυγαν πάνω από 10 ποδοσφαιριστές και απέκτησε μόνο τον Βεζυριανόπουλο της Κρύας Βρύσης. Άντε και στην Α2...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News