Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Γιάννης Σηφάκης: «Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα με ήλιο και δημοκρατία»

"Ο λαός θα μιλήσει για να ακουστεί η φωνή του στα πέρατα του κόσμου, θα αποκρούσει τον φόβο και τους άθλιους εκβιασμούς"

Το μήνυμα του Βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη στο facebook:

Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα με ήλιο και δημοκρατία!!

Ο λαός θα μιλήσει για να ακουστεί η φωνή του στα πέρατα του κόσμου, θα αποκρούσει τον φόβο και τους άθλιους εκβιασμούς.

Θα δώσει δύναμη και ελπίδα για λύσεις προς το συμφέρον τόσο το δικο του όσο και όλων των λαών της Ευρώπης!!

Καλο βόλι!!

20 σχόλια:

  1. 6 μήνες εσκεμμένα διαλύσατε την Ελλάδα τολμάτε και μιλάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι δικοι σας 40 χρόνια τι μας κανανε αδερφε μου? Στην πουδρα μας είχαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 40 χρονια γιδαρα επερνες κατι παχυλους μισθους, επερνες τσαμπα επιδοτησεις, κοροιδευες τον εαυτο σου νομιζοντας πως δουλευεις, πηγαινες της διακοπες σου, δεν ειχεις καμια φορολογικη συνειδηση γιατι εκλεβες τη χωρα και κανεις δεν σε πειραζε, ειχες κανα δυο γκομενες γιατι μπορουσες να της ταισεις, αγορασες κανα δυο αυτοκινητα και τρακτερ και πηδουσες κιολας γιατι δεν σουπεφτε λογω κρισεις

      Διαγραφή
    2. Συγχαρητήρια 1: 47 ταλλες πάρα πολύ σωστά απεικονίζεις την Ελλάδα των 40 χρόνων. Αυτό κάναμε όλοι και ο συγκεκριμένος βουλευτής. Και θα πρόσθετα ότι όσες φορές πήραν την εξουσία οι γιαλατζοί, ιμιτασιόν, μεταλλαγμένοι κουμουνιστές, οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή. μάρεσε πολύ καλό το σχόλιο σου και θα προσπαθήσω να το διαδώσω.

      Διαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ ΜΗ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΟΥΤΟΥΛΑΕΙ ΣΤΟ ΝΟΥ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙΚΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ.Ο ΤΣΙΠΡΑΚΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ.ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΙΣΧΥΩΣ.ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΒΛΑΚΑΣ.(ασχετο απο τις επιστημονικες γνωσεις του εκανε λαθη χοντρα συμπεριφορας κι αυτο επαιξε πολυ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΤΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΤΖΑΜΠΑ.....ΑΝ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ; ΑΥΤΟ ΕΠΑΘΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.....ΠΑΡ΄ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕΣΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aridaia News σε ποια εποχή ζεις; Πολύ λογοκρισία. Γιατί δεν βάζεις όλα τα σχόλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το σε ποια εποχη μαρεσε χα..χα..χα.. μα στην εποχη του συριζα, χρονια λογοκρισιας.Και φανταζεσε εσυ που ρωτας νασε συριζαιος χα..χα..χα..

      Διαγραφή
  7. Μια μερα με ηλιο.....τι ρομαντικο...!!θα κλαψω.φυσικα ειναι μερα με ηλιο αφου οι μισθοι σας ειναι αμειωτη κυριε σηφακη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευτυχώς έχει 33 βαθμούς και μπορεί η γριά να φοβηθεί τον καύσωνα και να μείνει σπίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτοί που ψηφίζουν όχι είναι οι πρώτοι που θα κλαίνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. osoi psifisan oxi simera......apo aurio 8a exoun polla mantilia gia ta dakria tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΠΑΘΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΘΕ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΝΗΝΕΣ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΜΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΛΟΙ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι μπραβο μην ξεχναμε τα τελευταια 5 χρονια και γινουν τιμητες οι ανικανοι!!!! αυτοι όμως είναι τόσο ηλιθιοι που πυροβολήσαν τα ποδια τους

      Διαγραφή
  12. Μπράβο κ. Σηφάκη! Πέστε τα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ιχνος ντροπης δεν υπαρχει;εχετε αντιληψη τι ταξατε τι ελπιδα δωσατε; Χειροτεροι ψευτες απο παπανδρεου οτι λεφτα υπαρχουν....ειπατε θα φυγει ενφια; Ειπατε μισθο 751 ειπατε ειπατε;; Ψεμματα κοροιδια.ο κοσμος σας πιστεψε.και εσεις τι κανατε; Εστειλε τριτο μνημονιο 47 σελιδες με υπογραφη τσιπρα και κλεισατε τραπεζες;; Αυτοι ειστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παραδεχομαι τον ΣΥΡΙΖΑ για ενα πραγμα..οτι τολμησε και κοντραρισε τους καπιταλους και τα ξενα συμφέροντα! ! ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΥΝΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΑ ΚΙΟΛΑΣ!!! Αυτη ειναι η αληθεια κομματοσκυλα του καπιταλισμου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Nai nai barame ntaouli k xoreyoun agores.... Den mtrepeste k exete moutra na kikloforeite

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News