Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Αλέξης Τσίπρας: «Η Δημοκρατία νίκησε το φόβο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 661ο εκλογικό τμήμα

Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, που άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Κυψέλη. “Η Δημοκρατία νίκησε το φόβο. Η αποφασιστικότητα του λαού νικάει την προπαγάνδα του φόβου” ήταν το μήνυμα του πρωθυπουργού.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 661ο εκλογικό τμήμα, στο κτίριο των 27ου και 30ου Δημοτικών Σχολείων Αθηνών, το οποίο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Κερκύρας, Κασταλίας και Χιλιανδαρίου, στην Κυψέλη.

Σε δηλώσεις του ο κ. Τσίπρας επισήμανε ότι σήμερα είναι μία μέρα γιορτής γιατί η Δημοκρατία είναι γιορτή είναι χαρά. Και όταν η δημοκρατία νικάει το φόβο είναι και λύτρωση. Ο λαός, τόνισε, στέλνει μήνυμα. Κανείς δεν μπορεί, είπε, να αγνοήσει τη βούληση ενός λαού να πάρει τη ζωή στα χέρια του. Η αποφασιστικότητα του λαού νικάει την προπαγάνδα του φόβου, ανέφερε και έκανε λόγο για μια Ευρώπη της αλληλεγγύης.

4 σχόλια:

  1. παρακαλας να βγει το ναι, γιατι αλλιως την γα..... Αλεξη, μονο ετσι θα γλυτωσεις απ τους ομοιους σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν βγει το οχι ομως δεν θα ξερουν που θα κρυφτουν τα λαμογια οι πασοκοδεξιοι γιατι αν δεν το κανει τοτε θα φυγει και αυτος νυχτα ο λαος ξυπνησε δεν το τρωει το παραμυθι και ο τσιπρασ το εεχει καταλαβει ....

      Διαγραφή
  2. ΝΑΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΟΧΙ ΘΑ ΦΕΡΕΤΕ ΣΗΜΦΩΝΕΙΑ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ. ΤΟΣΟ ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΛΑΓΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΜΜΕΣΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News