Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΟΡΓΗ! «Δεν έχω κάρτα, δεν είμαι συνταξιούχος, δεν μου δίνουν χρήματα»

Είναι όλοι εκείνοι που δεν έχουν κάρτα αναλήψεων και δεν μπορούν να πάρουν χρήματα

Κι όμως είναι χιλιάδες οι περιπτώσεις. Υπάρχουν άνθρωποι για τους οποίους δεν υπήρξε καμία πρόβλεψη μετά το κλείσιμο των τραπεζών και την επιβολή capital control. Είναι όλοι εκείνοι που δεν έχουν κάρτα αναλήψεων και δεν μπορούν να πάρουν χρήματα.

Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση του κ. Γ. Κουφόπουλου ο οποίος έχει χρήματα στην τράπεζα, αλλά δεν διαθέτει κάρτα.

Όπως κατήγγειλε στον ΑΝΤ1 αν και έχει κινήσει τη διαδικασία για την έκδοση κάρτας από την τράπεζα εδώ και 23 μέρες η κάρτα δεν έχει εκδοθεί με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει ανάληψη παρά μόνο από το γκισέ.

Όταν λοιπόν, όπως λέει, έφτασε ως το γκισέ έλαβε αρνητική απάντηση. Ο υπάλληλος δεν μπορούσε να του εκταμιεύσει χρήματα καθώς δεν ήταν συνταξιούχος. Κάπως έτσι ο άνθρωπος αυτός είναι αναγκασμένος είτε να ζητήσει από κάποιον γνωστό του ή από τον εργοδότη του δανεικά με μεγάλη πιθανότητα όπως λέει να λάβει αρνητική απάντηση είτε στη μια είτε στην άλλη περίπτωση.

9 σχόλια:

  1. OXI, OXI KAI ΠΑΛΙ ΟΧΙ, ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΑΙ, ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χεστηκα τι λες καγκουρε, ΝΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ

      Διαγραφή
    2. Πιο ανόητος φανατικός, πιο ανεγκέφαλος 11.27, πεθαίνεις.

      Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ . ΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΙΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΥΣ?

      Διαγραφή
  3. Re paidia giati oxi ta lefta ta pirame Ta fagame Kai twra zitame ta resta oxi paidia ota ta trogame htan Kala twra 8a Ta plirosoume etsi paei nai nai nai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΑΝ ΕΦΑΓΕΣ ΕΣΥ, ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΠΙΣΩ.

      Διαγραφή
  4. na fugei amesos i poio geleia kuvernisi pou perase apo auton ton topo!!!!!!! amesosssssss....ousstttttt....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΣΩΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.. Η΄ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ Η΄ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΑΧ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News