Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Ο Κορωνάκης του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανυπότακτος - Έδωσε ψευδή διεύθυνση για να μην τον βρίσκουν

Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ δεν βρίσκεται σε κάποιο στρατόπεδο εκπαίδευσης, καθώς άνοιξε την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής

Με ερώτησή του, την οποία συνυπογράφουν 22 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης κάνει λόγο για ζήτημα μη εκπλήρωσης των στρατιωτικών υποχρεώσεων του Τάσου Κορωνάκη.

Όπως αναφέρει ο βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε και έλαβε δύο εξάμηνες αναβολές για λόγους υγείας, ενώ στη συνέχεια δήλωσε ψευδή διεύθυνση, με αποτέλεσμα να μην τον βρίσκουν οι αρμόδιες υπηρεσίες, ώσπου πριν από λίγες ημέρες να τον ανακαλύψουν και να του επιδώσουν το χαρτί κατάταξης.

Πάντως, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ δεν βρίσκεται σε κάποιο στρατόπεδο εκπαίδευσης, καθώς άνοιξε την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

5 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Φιλαρακι...πολυ σωστος !!!! Πανω - κατω ολοι , οπως θες διαλο πεστο τοξου , το κολαρακι τους δεν ηθελαν να το βαλλουν στο ζορι . Κανε μια συγκριση ρωτοντας για το θεμα αυτο, για την ηγεσια-στελεχη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ !!!

      Διαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ κ.ΗΣΥΧΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ; ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MΑΓΓΕΣ ....ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑΝΤΖΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΙΑ ...ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ !!!!! ΑΛΛΑ ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΩΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ,ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ......ΦΛΩΡΑΚΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΠΥΡΙΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι αυτό έγραψα ότι είναι αριστερός φλώρος σε αντιδιαστολή με τους δεξιούς φλώρους.
      4.16 εμείς δεν είμαστε κορόιδα,είμαστε πατριώτες. Απλά αυτοί δεν αγαπούν την πατρίδα. Αγαπούν την παρτίδα τους

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News