Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Πέθαναν αγκαλιά μετά από 75 χρόνια γάμου - Μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης

Η 96χρονη Jeanette Toczko και ο 95χρονος σύζυγός της Alexander Toczko, από το San Diego της California, πέθαναν κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, με λίγες ώρες διαφορά

Μπορεί να είναι οδυνηρή η παρακάτω φωτογραφία, αλλά δείχνει ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, που έγινε πραγματικότητα η επιθυμία του να πεθάνει μαζί. Η 96χρονη Jeanette Toczko και ο 95χρονος σύζυγός της Alexander Toczko, από το San Diego της California, πέθαναν κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, με λίγες ώρες διαφορά.

Οι δυο τους μοιράστηκαν όλη τους τη ζωή, αφού γνωρίστηκαν από την παιδική τους ηλικία και ήταν μαζί από τα 8 τους χρόνια! Λίγες εβδομάδες πριν, ο Αlexander έπαθε κάταγμα ισχύου μετά από πτώση κι έπρεπε να μείνει στο κρεβάτι. Το προσωπικό έβαλε και τη σύζυγό του σε διπλανό κρεβάτι, της οποίας η υγεία χειροτέρεψε πολύ γρήγορα. Η επιθυμία τους ήταν πάντα να πεθάνουν μαζί και αγκαλιά.

Και έτσι έγινε, με σκηνές που θυμίζουν την ταινία The Notebook... O Alexander πέθανε στις 17 Ιουνίου και αλλάζοντας η μέρα πέθανε δίπλα του και η σύζυγός του Jeanette. Η κόρη τους περιέγραψε πως όταν είπε στη μαμά της πως ο μπαμπάς πέθανε, εκείνη τον έσφιξε και του ψιθύρισε: Είδε που τελικά έγινε αυτό που ήθελες; Πέθανες στα χέρια μου και σ' αγαπώ. Σ' αγαπώ, περίμενέ με κι εμένα, έρχομαι σύντομα".

Στη συνέχεια τους άφησαν μόνους στο δωμάτιο και σε λιγότερο από 24 ώρες πέθανε κι η μητέρα της. Ακόμη κι η νοσοκόμα, είπε ότι αυτό ήταν το πιο εκπληκτικό πράγμα που είχε συναντήσει ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News