Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Γέμισαν με πετρέλαιο οι δεξαμενές των σχολείων της Αλμωπίας

Ο Δήμαρχος στη δήλωσή του συνεχάρη τους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών κ.κ. Χρήστο Γεωργίου και Δημήτρη Βέσκο

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ!

Με την παραπάνω φράση ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος ανακοίνωσε ότι οι Σχολικές Επιτροπές Α’Βάθμιας και Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης προχώρησαν στην προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης, το οποίο κατανεμήθηκε στα σχολεία της Αλμωπίας. 

Όπως δήλωσε ο κ. Μπίνος, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία λήφθηκε από τη Δημοτική Αρχή με στόχο να αποφευχθούν τα προβλήματα που παρατηρούνται συνήθως μετά την έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς. Έτσι, πριν καν κλείσουν τα σχολεία για τις διακοπές του Καλοκαιριού, οι δεξαμενές των σχολικών μονάδων είναι γεμάτες και έτοιμες να ζεστάνουν τις κρύες μέρες του επόμενου χειμώνα.

Επίσης, ο Δήμαρχος στη δήλωσή του συνεχάρη τους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών κ.κ. Χρήστο Γεωργίου και Δημήτρη Βέσκο, οι οποίοι με τον εξορθολογισμό των δαπανών στον οποίο προχώρησαν, κατάφεραν να εξασφαλίσουν το αυτονόητο για τις σχολικές κοινότητες, δηλαδή τη θέρμανση στην οποία τα προηγούμενα χρόνια παρατηρήθηκαν σημαντικά προβλήματα.

12 σχόλια:

  1. Τώρα αν το καλοκαίρι που είναι κλειστά τα σχολεία πάνε κλέψουν το πετρέλαιο θα φταίνε οι κλέφτες ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί μας το λέει. Έκανε το αυτονόητο................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σπουδαίο πράγμα έκανες ρε Μπίνο. Να φανεί το ανιψάκι μας ο Γεωργίου και δε βαριέσαι....ε? ..ε? Α! ναι ..και ο κολλητός μας από παλιά...ο Βέσκος. Ας τρώει το λούκι ο Μπάτσης ....τον έχεις στην αφάνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τ Ο Α Υ Τ Ο Ν Ο Η Τ Ο Δ Ε Ν Τ Ο Δ Ι Α Τ Υ Μ Π Α Ν Ι Ζ Ο Υ Μ Ε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να τελειώσουν τα διαθέσιμα μην τιχόν τα πάρει η κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαπα τελικα υπαρχει πολυ κακια στον κοσμο. Ξερετε μονο να κραζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχουμε Μαιο,αν ανοιξουν τν Οκτωμβρη τα καλοριφερ ειναι σχεδων μισος χρονος,θα γελαει κ το παρδαλο κατσικη οταν ανοιξουν οι λεβητες κ θα χρειαζοντε εξαεροση γτ το Πετρελαιο θα χασει τα οκτανια κ δν θα δουλευει ο λεβητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΞΕΥΤΙΛΙΚΙ ΛΕΓΕΤΕ ΑΥΤΟ.ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΤΑ .........,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άξιος ο Μπάτσης!!! Θα τον ξανά στηρίξουμε οπότε το ζητήσει....όσο για το πετρέλαιο σοφή η κίνηση...δε γίνονται όλα τελευταία στιγμή...πάντως με τίποτε δεν είμαστε ικανοποιημένοι...ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω μαζι σου 06:02 με τιποτα και ποτε. Απορω ομως οι συγκεκριμενοι αν ηταν στην συγκεκριμενη θεση θα εκαναν εστω τα μισα;

      Διαγραφή
  10. Στο δημοτικο του εξαπλατανου παγωναν τα παιδια ολο το χειμωνα ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Διαφάνεια κ. Γεωργίου και όχι παχιά λόγια. Μόλις πριν από 15 ημέρες έδωσες την πρώτη επιχορήγηση στα σχολεία κι εκείνη κουτσή χωρίς να αποστείλεις πίνακα κατανομής στα σχολεία (διαφάνεια). Από τον Σεπτέμβρη μέχρι τώρα είναι 8 μήνες που σημαίνει 3 ως 4 επιχορηγήσεις. Και για να μην ξεχνιόμαστε ... Στο διοικητικό συμβούλιο των δασκάλων είχες υποσχεθεί ότι χρήματα θα έδινες στα σχολεία το αργότερο μέχρι τις 20 Ιανουαρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News