Σάββατο 2 Μαΐου 2015

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Πλήθος κόσμου στην 9η Χορωδιακή Συνάντηση του Αριστοτέλη Πολυκάρπης

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 9η Χορωδιακή Συνάντηση του Φιλοπρόοδου Συλλόγου «Αριστοτέλη» Πολυκάρπης.

Στην υπέροχη αυτή εκδήλωση, η οποία πλαισιώθηκε από πλήθος κόσμου, συμμετείχαν ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Αλμωπίας «Αρίων», ο Σύλλογος Μικρασιατών Ν. Πέλλας «Η Μπίγα» και φυσικά ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος «Αριστοτέλης» Πολυκάρπης.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ορέστης Κωνσταντινίδης ευχαρίστησε θερμά όλο τον κόσμο που έδωσε το παρών, ενώ ανάμεσα στους θεατές ήταν και ο Ιερέας του χωριού Πάτερ Κωνσταντίνος Χοροζάνης, ο Βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης κ.α.

Επίσης, ο κ. Κωνσταντινίδης ζήτησε δημόσια συγνώμη από τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας, καθώς όπως είπε δεν κλήθηκε στην εκδήλωση λόγω λάθος συνεννόηση μεταξύ των μελών του Συλλόγου.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News:



































2 σχόλια:

  1. kala to pli8os kosmou pou to idate kai ton sifaki den perdeytikan na ton kalesoun mipos prepi na pareti8oun merikoi apo ton silogo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΡΕΣΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ4 Μαΐου 2015 στις 8:48 μ.μ.

      Για χορωδιακή συνάντηση είχε πάρα πολύ κόσμο.
      Τον κ Σηφάκη τον είχε καλέσει ο ΑΡΡΙΩΝ , η παράλειψη ήταν για όλους .
      Ζήτησα συγνώμη δημόσια για το λάθος μας ., η ευθύνη της μη πρόσκλησης των επισήμων είναι δική μου.
      Να παραιτηθούμε πολύ ευχαρίστως αρκεί να βρεθούνε αντικαταστάτες μας .

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News