Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Δικαίωση για τον Άρη Λουτρακίου: Επέστρεψε στην Α1 - Το ρόστερ της επιτυχίας

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Έστω και μέσω την ψυχοφθόρας διαδικασίας των μπαράζ ο Άρης Λουτρακίου πέτυχε τον στόχο του και πήρε το εισιτήριο της ανόδου στην Α1.

Η χρονιά ξεκίνησε ιδανικά για τους κιτρινόμαυρους με την διοίκηση του Νάσου Μποτσφάρη να ενισχύει την ομάδα και να φέρνει τον Μάκη Δεμίρη για την θέση του προπονητή, ενός ανθρώπου που δουλεύει σκληρά και ως συνήθως πετυχαίνει τους στόχους που βάζει.

Με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος φάνηκε ότι θα ήταν εκ των διεκδικητών του τίτλου, ήρθαν όμως ένα- δυο αποτελέσματα που άλλαξαν άρδην την κατάσταση με αποτέλεσμα να μείνει πίσω η ομάδα, όμως σιγά- σιγά ανέκαμψε και στο τέλος του πρωταθλήματος κατάφερε να πάρει το πλεονέκτημα στα πλαίη οφ, όπου τελικά πήρε την νίκη και πήγε στο μπαράζ των δευτεραθλητών.

Έστω και στα πέναλτι ήρθε η νίκη και η άνοδος που δικαίωσε όσους πίστευαν στους κιτρινόμαυρους ποτ διέθεταν πολύ καλό σύνολο ασχέτως αν τις περισσότερες φορές έδειξαν τάσεις αυτοχειρίας. Η αλήθεια είναι ότι πλήρωσαν τον κακό τους εαυτό στα ντέρμπυ όπου πήραν μόλις έναν βαθμό.

Όλοι οι παίκτες έχουν το δικό τους μερίδιο στην άνοδο, ωστόσο καλό θα είναι να γίνει αναφορά στους πρώτους σκόρερ της ομάδας που ήταν οι Γιώργος Νάνος με 29 τέρματα (πρώτος σκόρερ του ομίλου) Σταύρος Σπρίτος με 17 τέρματα, Μπίλης Κυριακίδης με 14 τέρματα, Γιάννης Βασιλόπουλος με 13 τέρματα, Χρήστος Μήτσκας (Λούπου) με 10 τέρματα.

Από εκεί και πέρα οι κιτρινόμαυροι έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο στα δύο τελευταία και πολύ καθοριστικά παιχνίδια με Άρη Νησίου στο νοκ άουτ αγώνα των πλαίη ό καθώς και στο μπαράζ με τον Φίλιππο Σταυροδρομίου όπου οι παίκτες υπερέβαλαν εαυτούς και κέρδισαν την άνοδο στην Α1.

Το ρόστερ της σαιζόν που πέρασε ήταν:

Βασίλης Τσεντεμίδης

Πέτρος Καιλάρης

Πέτρος Νούσκας

Μάριος Νούσκας

Γιώργος Πλέσκας

Κώστας Καρράς

Νίκος Πασόης

Αλέξης Ζουμπουλίδης

Γιάννης Τσάπας

Θεόφιλος Κοτζαμανώλης

Σίμος Δύος

Βασίλης Κυριακίδης

Γιάννης Βασιλόπουλος

Χρήστος Αμπάρης

Άλκης Πανταζής

Σταύρος Σπρίτος (Ζούγας)

Γιώργος Νάνος

Χρήστος Μήτσκας

Οδυσσέας Πλέσκας

Θόδωρος Σαμαράς

Δημήτρης Δύος

Χρήστος Δύος

7 σχόλια:

  1. edo ua imaste kai uadis pios ine grafikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. grafiko pmloym ......... στα βαθια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εδω έπαιξαν Α1 Δυτικό,Φιλώτεια,Καλή Κερασιά που ειναι ακαδημίες του Λουτρακίου! ο Αρης δεν θα έπαιζε Α1? τι λέτε τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News