Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Έδωσε μάχη ο Φίλιππος Σταυροδρομίου και στοχεύει στην Α1

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Μεγάλη μάχη έγινε στο Σταυροδρόμι όπου ο τοπικός Φίλιππος λύγισε την αντίσταση της Δόξας Μελισσίου στην παράταση με σκορ 2 – 1 και ενώ το κανονικό παιχνίδι τελείωσε ισόπαλο με σκορ 1 – 1.

Το παιχνίδι ήταν δύσκολο με τους φιλοξενούμενους σαφώς καλύτερους στο πρώτο μέρος κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να πάρει το προβάδισμα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβηκαν, πίεσαν και έφτασαν στην ισοφάριση αφού οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν κλασική ευκαιρία να καθαρίσουν το ματς.

Στην παράταση οι γηπεδούχοι με αριθμητικό πλεονέκτημα πήραν νωρίς το προβάδισμα και το κράτησαν σχετικά εύκολα παίρνοντας τη νίκη.

Σκόρερ των νικητών ήταν οι Γιώργος Σταυρίδης (72’), Αλέξης Γεωργιάδης (95’), ενώ των ηττημένων ο Δημήτρης Λιτοβολής (39’).

Αποβολή του Δημήτρη Λιτοβολή της Δόξας στο 80’.

Διαιτητής του αγώνα ο Γιώργος Ταγκαλίδης.

26 σχόλια:

  1. Απαράδεκτοι οι διαιτητές... συγχαρητήρια στο σταυροδρόμι αλλά η αλήθεια είναι ότι το μελισσι ήταν πολύ καλυτερο και άξιζε την νίκη...Έτσι είναι το σημερινό ποδόσφαιρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΣΟΥΝ .....ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.......ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΙ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΓΕΜΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΤΑΝΕΙ Η ΜΠΑΛΑ. ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΙΤΩΝΑΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ 3 ΓΚΟΛ. ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ . ΣΤΟ ΠΡΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. `Η ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΣΛΑΜΟΥΣΚΑ. Σ`ΑΥΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΑΥΤΟΣ ΕΒΓΑΛΕ 2η ΚΙΤΡΙΝΗ.Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΕΙΔΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ ΑΠΟ ΤΑ 50 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 5 ΕΝΩ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΠΩΘΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ 50 ΜΕΤΡΑ. ΤΕΤΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΖΗΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΗΚΩΣΕ.
      ΣΑΝ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΧΘΕΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΛΟΓΩ ΓΗΠΕΔΟΥ (ΜΙΚΡΟ). Σ`ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΔΑ ΔΥΟ ΣΧΕΔΟΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΙ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

      Διαγραφή
    2. μαλλον δεν εισαι αντικειμενικός καθολου.το μελίσσι ειναι νούμερο ενα ομάδα της γιομας.δεν μπορείτε απλα ξεφλουδισατε ολες τις μπάλες

      Διαγραφή
    3. Το σταυροδρομι ηταν καλυτερο..μελισσι πρωτη φορα ειδα τοσα κοριτσια να υποστηριζουν την ομαδα τους...καλη δουλεια κανετε

      Διαγραφή
    4. Αδικηθηκε το μελισσι οτι και να λετε κυριως με την κοκκινη καρτα..φιλαθλος ουδετερης ομαδας

      Διαγραφή
    5. εκείνος με την κόκκινη καρτα επρεπε να φαει κόκκινη πριν βάλει το γκολ αλλα μαλλον αλλο παιχνιδι έβλεπες και εσυ υπνε

      Διαγραφή
    6. γιατι επρεπε να φαει κοκιννη πριν βαλει το γκολ δεν καταλαβα? και η κοκιννη που πηρε εσυ που εισουν εκει και ειδες ηταν? ηταν σωστη η αποφαση του διαιτητη?

      Διαγραφή
    7. ρε φιλε δεν μπορεις να μιλας για γιομα για το μελισσι εσυ....το σταυροδρομι μπαμπαμπουμπα ηταν σε ολο το πρωταθλημα.......

      Διαγραφή
    8. το παιδι με την κόκκινη επρεπε να την φαει οπως ειπα πιο πριν.στην φάση π την έφαγε ρίχνει κλοτσιά απο πισω.δεν ειναι καρτα αυτο;άμπαλοι.

      Διαγραφή
  3. μπραβο στο σταβροδρομι ευχομαι να ανεβει κατηγορια απο ριζο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΠΗΡΑΖΕΙ ΡΕ ΔΟΞΑ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιο σταυροδρομι θα ανεβει βρε...το μελισσι ειχε περισσοτερες δυνατοτητες αλλα δυστυχως το παιχνιδι κριθηκε απο τον διαιτητη και τον εποπτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσενα παντωσ σε κερδισε αντε και του χρονου

      Διαγραφή
    2. Στην ιδια κατηγορια θα ειμαστε...θα τα πουμε του χρονου

      Διαγραφή
  6. Πολυ χολη ρε παιδια......σας συμποναω ομως γιατι ποναει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητηρια στο Σταυροδρομι...αξια βγηκε δευτερο.....απλα με λιγο παρακαλητο στα τελευταια παιχνιδια να τους βοηθησουν...εσωβαλτα...αραβησσο...και αρκετα ακομα....δεν πειραζει αξια ομως βγηκαν 2 και χωρις την βοηθεια της διαιτησιας σε ολο το πρωταθλημα...τετοια ανοδο να την χαιρεστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Poios voithise t staurodromi re file mila sigekrimena.... Jai sto katw katw gt toso kakia gia t staurodromi re paidia mia parea- omada pou paizei gia tin parth ths einai kai tis vgike i anodos eleos diladh poia itan
      I uperomada diladh afou t prwtathlima krithike sto telos auth einai i alitheia kai as leei opoios thelei t dika tou

      Διαγραφή
    2. το σταυροδρόμι δίκαια ειναι εκει που ειναι ειστε λίγοι δε μπορείτε

      Διαγραφή
    3. AKOMA PARAKALATE THN ARAVISSO N FAEI GOAL OXTW FILIKA PAI3ATE KOITA3TE N ANEBEITE GT TOY XRONOU DE SAS VLEPW KALA ....,

      Διαγραφή
  8. Το μελισσι το αξιζε περισσοτερο ηταν καλυτερη σε ολο το πρωταθλημα η αληθεια να λεγεται.…φιλος απο αμπελειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι αμπελειες ηταν η καλυτερη ομαδα του ομιλου και δικαια ανεβηκε κατηγορια και μετα καλυτερη το μελισσι φανηκε στα 2 τελευταια παιχνιδια γτ τα εδωσε πραγματικα ολα..η πιο ενωμενη ομαδα και παρολο που εχασαν εχουν τα κεφαλια ψηλα γτ ειναι ευχαριστημενοι με το αποτελεσμα και αν λυπηθηκαν ειναι γτ μπορουσαν να νικησουν το σταυροδρομι ανετα αλλα αδικηθηκαν απο τον διαιτητη με την κοκκινη καρτα..μπραβο στο φιλικη δοξα μελισσιου στους παικτες και στον προπονητη. Καλη επιτυχια και στο σταυροδρομι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε ποσο σας ποναει ολους για το σταυροδρόμι;φτανει χάσατε τελος.αυτος π έφαγε κόκκινη επρεπε να την εχει φαει πριν το γκολ.σας φταίει η διαιτησία απο την στηγμη που εισασταν μονίμως πισω απο την σέντρα;δεν μπορει να μιλάει το μελίσσι για διαιτησία.

      Διαγραφή
  10. ΔΟΞΑ ρεε...δεν πειραζει για την ηττα ψηλα τα κεφαλια και συνεχιζουμε ετσι δυνατα και ενωμενοι γιατι ετσι εφτασε η ομαδα ως εδω και εδειξε πραγματικα τι αξιζει!!! Μπραβο σε ολους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News