Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Διεκδικεί την άνοδο στην Α1 ο Άρης Λουτρακίου

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Καλύτερος ο Άρης Λουτρακίου στην επανάληψη επικράτησε με σκορ 2 – 0 του Άρη Νησίου έχοντας για ηγέτη και σκόρερ τον Γιώργο Νάνο.

Το παιχνίδι που έγινε παρουσία 300 φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ήταν σχετικά αμφίρροπο στο πρώτο μέρος, χωρίς τις μεγάλες φάσεις με τις δυο ομάδες να προσέχουν τα νώτα τους, στην επανάληψη όμως οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές πίεσαν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες τους και έφτασαν δίκαια και καθαρά στη νίκη, χωρίς να κινδυνέψουν ιδιαίτερα.


Διαιτητής του αγώνα ο Βασίλης Φωτιάς.

7 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΩ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ.....ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δοξα ριζου ρε ποιοσ αρισ λουτρακιου τωρα α και πολυ ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Xaxa mathe na grafeis esy apo to rizo kai ase to loutraki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ποιοσ ξερει να γραφει φενετε ευχομε να σε πετυχω στο κυπελλο και νασου θυμισω το 4-1 ε τωρα αμα σε πετυχω στο κυπελλο θα φασ 9

      Διαγραφή
  4. Aridaianews!!!! Γιατί ένα τέτοιο παιχνίδι χωρίς φώτο και σχολιασμό ?
    Δεν έπρεπε κάποιος από εσάς να ήταν εκεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Euxome to stavrodrpmi na rixei 5ara.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News