Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Συγκέντρωση τροφίμων, ρουχισμού και παιχνιδιών στην Εύξεινο Λέσχη Αλμωπίας

Κάλεσμα

Με πρωτοβουλία της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας, κάθε Τετάρτη 17:00 - 20:00 και κάθε Πέμπτη 17:00-22:00, θα πραγματοποιείται συγκέντρωση τροφίμων, ρουχισμού και παιχνιδιών, με σκοπό να βοηθήσουμε οικογένειες της περιοχής μας που έχουν πραγματική ανάγκη.

Ακόμα και η πιο μικρή βοήθεια από τον καθένας σας, θα ήταν πολύτιμη και θα έδινε μεγάλη χαρά σε συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα και δοκιμάζονται σε καιρούς δύσκολους.


Για πληροφορίες μπορείτε να καλείται στα τηλέφωνα 6977575525 (Πέτρος Δέκος), 6987340810 (Σάββας Ευσταθίου) και 6970145578 (Κώστας Ιγνατίδης).

Κοινοποιήστε το!

1 σχόλιο:

  1. σε ποιους θα πανε τα ολα αυτα ρε παιδια? στους συνηθεις τεμπεληδες που κουβαλανε τρεις τρεις της σακουλες απ την εκλησια? οι ιδιοι και οι ιδιοι συνεχως τα παιρνουν, ανθρωποι αχρηστοι στην κοινωνια που δεν εχουν εργαστει ποτε.Διαφωνω καθετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News