Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας

Ανακοίνωση

Την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015 αμέσως μετά την εκλογική διαδικασία, συνήλθε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας, με στόχο την κατανομή των αξιωμάτων, η οποία έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Ελένη Κωνσταντινίδου
Αντιπρόεδρος: Κώστας Ιγνατίδης
Ταμίας: Φρόσω Παπαδοπούλου
Γραμματέας: Ελευθερία Ζαφειρίου
Μέλη: Χρήστος Χατζηγιαννίδης, Πέτρος Δεκος, Σάββας Ευσταθίου
Αναπλ. Μέλος: Γιώργος Κικίδης

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη του που ψήφισαν στη διαδικασία των εκλογών και δεσμεύεται να εργαστεί στα πλαίσια του καταστατικού του ιστορικού Συλλόγου, με κεντρικούς άξονες την συνέχιση της πολιτιστικής κληρονομιάς, αλλά και τον κοινωνικό χαρακτήρα που πρεσβεύει όλα αυτά τα χρόνια.

9 σχόλια:

  1. Μπραβο παιδια...επιτελους...καινουρια ατομα...νεα ατομα...αντε καλη τυχη....καντε σοβαρη δουλεια...ειμαστε διπλα σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλο ξεκινημα, καλη δυναμη, καλη επιτυχια στο νεο ΔΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΡΙΟΣ ΚΟΥΚΛΙΔΗΣ1 Μαρτίου 2015 στις 10:31 μ.μ.

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΕΛΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλη σταδιοδρομία να έχετε,καλη δύναμη κ προσοχή...έχετε μεγάλο χρέος κ υποχρέωση να αντιπροσωπεύεται αυτο το μοναδικό στοιχείο του ποντιακού πολιτισμού κ παράδοσης.τελος μου κάνει εντύπωση που το όνομα του χατζηγιαννιδη έμεινε στη θέση του "απλού" μέλους.ο καθένας όμως μπορεί να εχει τους λόγους τους.παρολαυτα συγχαρητήρια σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το νέο Δ.Σ. πλήρως ανανεωμένο.Μπράβο σε όσους έδειξαν ενδιαφέρον για την Ε.Λ.Α.Aν και θα έπρεπε κάποια παλιά μέλη να ξαναβάλουν υποψηφιότητα.Λάθος κατανομή των θέσεων και ελπίζω να διορθωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους σας. Καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλάβατε. Θα είμαστε κοντά σας σε όλα. Η Εύξεινος Λέσχη Αλμωπίας πρέπει να βρεθεί ξανά στη θέση που της αξίζει. Ψηλά το κεφάλι και δουλειά!! Όλοι μαζί, χωρίς εγωισμούς και πάνω από όλα χωρίς καρεκλοκένταυρους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οχι σαββιδικα κολπα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News