Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΕΠΣ Πέλλας: ΔΕΙΤΕ τι έγινε στους αγώνες της Α1 του Σαββατοκύριακου

Δείτε τι έγινε στην πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 στην ΕΠΣ Πέλλας, το Σαββατοκύριακο 28 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου 2015:


 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣ – ΜΑ Ν. ΠΕΛΛΑΣ 4 – 0

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες ο Απόλλων Κρ. Βρύσης επικράτησε άνετα με σκορ 4 – 0 του ΜΑ Ν. Πέλλας και πήρε τους τρεις βαθμούς. Το παιχνίδι έγινε σε βαρύ αγωνιστικό χώρο, οι γηπεδούχοι ήταν ένα κλικ πάνω από τους αντιπάλους τους και σε ρυθμό ρελαντί έφτασαν στη νίκη αφού κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα και θα πρέπει να ψάξουν αλλού για βαθμούς. Σκόραραν για τους νικητές οι Δημήτρης Βοτάρης (23’), Μιχάλης Γκότσης (27’-31’), Χρήστος Πετρίδης (40’). Διαιτητής Τρυψιάνης (Σίπκας Σ. – Τετραγώνης).

ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ 0 – 0 (ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΟ 61)

Άδοξο τέλος είχε το παιχνίδι στην Άψαλο καθώς έμελε να διακοπεί στο 61’. Μέχρι τότε υπήρχε αμφίρροπο παιχνίδι, οι δυο ομάδες προσπαθούσαν να σταθούν σε έναν δύσκολο και βαρύ αγωνιστικό χώρο και το θέαμα ήταν μέτριο. Στο 61’ ο παίκτης των φιλοξενούμενων Σάκης Τόπκας πήγε να εκτελέσει κόρνερ και πετάχτηκε βεγγαλικό δίπλα του το οποίο εξεράγη και τραυμάτισε τον ποδοσφαιριστή ο οποίος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο. Νωρίτερα είχε αποβληθεί ο Βαγγέλης Αντωνιάδης (45’) του Ηρακλή Άσπρου. Διαιτητής Ατζαμιδάκης (Ζιώγλης – Αθανασίου).

ΜΑ ΠΕΛΛΑΣ – ΑΛΜΩΠΟΣ 0 – 5

Χόρευε στη λάσπη ο Αλμωπός που πέρασε από την Πέλλα συντρίβοντας με το εμφατικό 5 – 0 τον τοπικό ΜΑ και πήρε το σημαντικό τρίποντο. Το παιχνίδι εκτός από το πρώτο δεκάλεπτο αποτέλεσε μονόλογο των φιλοξενούμενων που έκαναν ότι ήθελαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν άνετα στη νίκη αφού οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν κατώτεροι του αναμενόμενου και υπέστησαν την συντριβή φυσιολογικά. Σκόρερ των νικητών ήταν οι Τάσος Τσακαλίδης (15’), Τάσος Ταουσιάνης (16’-71’), Λάζαρος Ελευθεριάδης (80’), Πόλυ Τόζογλου (90’ αυτ.). Διαιτητής Θεολόγου (Μήτρου – Πίλτσης).

ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ – ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ 0 – 2

Καλύτερος ο Εδεσσαϊκός πέρασε δύσκολα από το Ριζάρι επικρατώντας με σκορ 2 – 0 του τοπικού Ορφέα. Το παιχνίδι ήταν καλό, οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τον έλεγχο όμως δεν έβρισκαν τον τρόπο για να φτάσουν στο γκολ κάτι που έγινε στα μέσα της επανάληψης και έφτασαν στη νίκη που τους κρατά ψηλά στην βαθμολογία, ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι αντιστάθηκαν σθεναρά, έδειξαν μαχητικότητα και δεν ήθελε πολύ για να κάνουν τη ζημιά κόβοντας βαθμούς από τον αντίπαλό τους. Σκόρερ των νικητών οι Γιάννης Παλημάνης (71’), Δημήτρης Λαφαζανίδης (88’). Διαιτητής Φωτιάς (Δέλλιος – Σταμανίκη).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ – ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ 0 – 0

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι στους Γαλατάδες όπου ο τοπικός Ολυμπιακός και η Δόξα Μανδάλου αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 0 – 0 ένα αποτέλεσμα που μάλλον δεν βόλεψε τους γηπεδούχους στη μάχη για την παραμονή. Το ματς ήταν μέτριο οι δυο ομάδες δεν έδειξαν πολλά πράγματα, με τους γηπεδούχους να θέλουν αλλά να μην μπορούν να πάρουν το τρίποντο και τους φιλοξενούμενους αν και αδιάφορους βαθμολογικά να προσπαθούν για τη νίκη χωρίς όμως τελικά να υπάρξει νικητής. Αποβολή Γιώργος Μαραντίδης (76’) της Δόξας. Διαιτητής Αργυρός (Σίπλας Ι. – Πίλτσης).

3 σχόλια:

  1. TON TRAYMATISE KIOLAS XXAXA XIROBOMBIDA HTAN OTI NA NE LETE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γελα χωριατη στο παιδι σου να ηταν να δω τι θα εκανες...γελα γελα αλλα πιο παιδι σου καθυστερημενος πρεπει να εισαι...ουτε σκυλι δεν θα χεις

      Διαγραφή
  2. De. Dinoume paixnidi pou8ena.Μανδαλο,κοτενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News