Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Μαρία Καράμπελα: «Δεν κλείνουμε τα αυτιά μας στην Τοπική Κοινωνία της Αλμωπίας»

"Φυσικά και ακούμε τα αιτήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων της Αλμωπίας"

Με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα στο Περιφερειακό Συμβούλιο θα ήθελα να εκφράσω την θέση μου σχετικά με την μετακίνηση των διοικητικών υπαλλήλων από την Κτηνιατρική Υπηρεσία και το Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης Αλμωπίας και να πάρει τέλος το κύμα παραφιλολογίας που ξεκίνησε αυτές τις μέρες με την υποτιθέμενη κατάργηση ή υποβάθμιση αυτής.

Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε το εξής: Δεν τίθεται κανένα θέμα κατάργησης της υπηρεσίας. Η μετακίνηση των διοικητικών υπαλλήλων σε καμία περίπτωση δεν συνεπάγεται υποβάθμιση της Υπηρεσίας κάθε άλλο μάλιστα αναβάθμιση αυτής με Υπαλλήλους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

Φυσικά και δεν κλείνουμε τα αυτιά μας στην Τοπική Κοινωνία της Αλμωπίας.

Φυσικά και ακούμε τα αιτήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων της Αλμωπίας.

Είμαι ΜΑΖΙ με την Τοπική Κοινωνία της Αλμωπίας και ως Εκλεγμένη Περιφερειακή Σύμβουλος είμαι κομμάτι αυτής και σε καμία περίπτωση ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΩ σε κατάργηση ή υποβάθμιση όχι μόνο της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Αλμωπίας αλλά και καμίας άλλης υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας εξαρτώμενης της Περιφέρειας.

Τέλος ως εκλεγμένη Περιφερειακή Σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας θα ήθελα να ΔΗΛΩΣΩ ότι είμαι εκλεγμένη για να υπηρετώ όχι τις Περιφερειακές Αρχές αλλά τις ίδιες τις τοπικές κοινωνίες που συντελούν τις Περιφερειακές Ενότητες και κατ' επέκταση τις Περιφέρειες και κάθε απόφαση που δεν θα λαμβάνεται με γνώμονα το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας θα με βρίσκει ΑΠΕΝΑΝΤΙ.

Περιφερειακή Σύμβουλος
ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

4 σχόλια:

  1. Η πιο δραστήρια περιφερειακή σύμβουλος της κεντρικης μακεδονιας. μαρια η αλμωπια ειναι μαζι σου.!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΝΒΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΧΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ :::::: ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ::::::::::: ΑΦΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ---------- :::::::::::::::::: ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΤΟΥΣ (ΠΕΡΙ ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑΣ ΜΟΝΟ) ΑΛΜΩΠΙΑΣ *** ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΝΒΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ 2 ΑΝΔΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩΝΤΑΣ ΓΝΩΣΗ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΦΙΛΕ 3,09 ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 4 ΕΚΦΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΙΣΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΜΕ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΧΤΕΣ ΓΙΑ ΑΠΡΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΠΑΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΗΣΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΟΥΣΙΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΜΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ.ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΡΑΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ!!! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ Η ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ???? ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φέρτε πίσω τις δημόσιες υπηρεσίες και τον Στρατό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News