Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Καταγγελία Άρη Αθύρων: «Η ομάδα μας είναι στοχοποιημένη»

Ανακοίνωση

Σήμερα 2-3-2015 ύστερα από έκτακτο Δ.Σ. του Άρη Αθύρων εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

<<Ύστερα από τελευταία συνεχόμενα φαλτσοσφυρίγματα εις βάρος του,την ώρα που η μάχη της παραμονής φουντώνει ο Άρης Αθύρων δεν πιστεύει πλέον στο ανθρώπινο διαιτητικό λάθος και θεωρεί ότι είναι στοχοποιημένος>>.

Ο κ.Θεολόγου προχθές απλά έβαλε την σφραγίδα του στην παραπάνω σκέψη μας,μετατρέπωντας ένα παιχνίδι που πήγε να γύρει προς τα εμάς σ'ένα εμφατικό 0-3 υπέρ ενός αξιόλογου πραγματικά αντιπάλου. Στο 44 του αγώνα σ'ένα δηλαδή κομβικό χρονικό σημείο και ενώ το σκορ ήταν 0-1 ο <<άρχοντας>> του αγώνα έκλεισε τα μάτια σ'ένα καταφανέστατο πέναλτι προς γενική έκπληξη γηπεδούχων,ουδετέρων αλλά και φιλοξενούμενων.

Έπειτα για να ολοκληρώσει την αποστολή του παρέμεινε 40 λεπτά στα αποδυτήρια προκαλώντας την αγανάκτηση των ποδοσφαιριστών μας. Η φραστική επίθεση ενός φιλάθλου, που καταδικάζει το Δ.Σ. του Άρη Αθύρων,δεν δικαιολογεί σε τίποτα την παραπάνω προκλητική στάση του διαιτητή.

Κύριοι του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Πέλλας αν μας κατηγορήσετε για τους δικούς σας λόγους ότι βλέπουμε φαντάσματα,έχουμε να σας πούμε ότι φαντάσματα βλέπαμε εώς τώρα που πιστεύαμε σ'ένα δίκαιο πρωτάθλημα. Θέλουμε να τονίσουμε ότι δεν έχουμε τίποτα με τα αντίπαλα σωματεία του ομίλου και αυτό το αποδεικνύουν οι εώς τώρα φιλοξενίες των αντιπάλων μας. Επίσης και εμείς είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από τις εώς τώρα φιλοξενίες.

Ο <<Ακριτικός>> για σας Άρης Αθύρων ύστερα από μία πετυχημένη χειρουργική επέμβαση του κ.Θεολόγου είναι εδώ και επιστρέφει πιο δυνατός.Την επόμενη φορά φροντίστε να μας τελειώσετε πιο αποτελεσματικά. Σκληρά λόγια,όμως εμείς βιώνουμε μια σκληρή πραγματικότητα.

Τέλος θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι ούτε έδαφος καλλιεργούμε,ούτε απειλούμε κανέναν,ούτε πουλάμε νταηλίκι,το μόνο που έχουμε να πουλήσουμε είναι <<ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ>>.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ!

ΜΕ ΤΙΜΗ
Δ.Σ. ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ
 

8 σχόλια:

  1. den exete omada gia aytin tin katigoria pedia i dietisia se ftei poy ise 14 emin trelauoyme tora kai ama sinexisete me tetia apo telesmata den to glitonete to b topiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουν απόλυτο δίκιο σε αυτά που αναφέρονται από τα Αθυρα. Αυτός ο αξιολογημενος διαιτητής τους έσφαξε χειρουργικα. Και μετά για να δικαιολόγησει τα χάλια του έκανε σαράντα λεπτά να ξεκινήσει το δεύτερο μέρος. Επειδή λέει κάποιος Φίλαθλος απείλησε την ζωή του. Είμαι ουδέτερος φίλαθλος και λυπαμαι αν αυτός ο άνθρωπος είναι αξιολογημενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ante toys esfaje mia dio tris fores i dietisia sta ipolipa pali toys esfaje i dietisia 14 ine kai i teleytees omaden ta kerdisan ta auira makari na souoyn alla me teties efanisis diskolo to kobo

      Διαγραφή
    2. Φιλέ δεν γνωρίζω τι έγινε στα άλλα παιχνίδια .Στο συγκεκριμένο παιχνίδι έτυχε να είμαι παρόν. Και τους δικαιολογώ απόλυτα.

      Διαγραφή
  3. den exete omada gia aytin tin katigoria pedia i dietisia se ftei poy ise 14 emin trelauoyme tora kai ama sinexisete me tetia apo telesmata den to glitonete to b topiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαθε να γραφεις και να μιλας ελληνικα και μετα να σχολιαζεις Κινεζε!!

      Διαγραφή
  4. Elate kai tin kiriaki sto milotopo na sas telionoume mia ksi kali gia na min exete axos sta ipoloipa mats

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θυμασαι απο ποτε εχεις να κερδισεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News