Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Χρήστος Χουρσόγλου: «Ο Δήμος Αλμωπίας είναι βρώμικος και σκοτεινός»

Όλα τα ενδεχόμενα για τη συνέχεια είναι ανοιχτά

Εντονότατη κριτική άσκησε ο Χρήστος Χουρσόγλου στη Δημοτική Αρχή, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, ο Δημοτικός Σύμβουλος της συμπολίτευσης ανέφερε σε έντονο ύφος πως «ο Δήμος μας είναι βρώμικος και σκοτεινός» και πρόσθεσε ότι «η Δημοτική Αρχή δεν έχει προσφέρει το παραμικρό στον τομέα της καθημερινότητας», σημειώνοντας μάλιστα πως «το σήμερα είναι χειρότερο από το χθες και άμεσα πρέπει να γίνουν ενέργειες».

Επίσης, ο κ. Χουρσόγλου κάλεσε τον Δήμαρχο να προχωρήσει άμεσα στη δημοπράτηση των έργων του προγράμματος «Μπαλτατζής», ώστε να μη χαθούν τα 2.500.000 ευρώ και γι’ αυτό το σκοπό να κατέβει στην Αθήνα, καθώς όπως είπε γίνεται μάχη μεταξύ των Δημάρχων για αυτά τα ποσά.

Στη συνέχεια, ο Δημοτικός Σύμβουλος αναφέρθηκε στους Δασεργάτες της Αλμωπίας, προς τους οποίους όπως είπε θα πρέπει να υπάρχουν ανταποδοτικά οφέλη από την πλευρά του Δήμου, καθώς επίσης να γίνει διάνοιξη των δρόμων για να πηγαίνουν στη δουλειά τους.

Ο κ. Χουρσόγλου αναφέρθηκε και στο ΚΔΑΠ το οποίο απασχολεί 4 εργαζόμενους και 25 παιδιά και όπως δήλωσε οι εργαζόμενοι εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους καθώς δεν γίνονται δεκτοί από τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του για ακρόαση.

Όσον αφορά στις υπηρεσίες της Αριδαίας, κάλεσε τον κ. Μπίνο να συνεργαστεί με τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη ώστε να γίνει άμεσα η ανασύσταση της ΔΟΥ Αριδαίας, καθώς όπως είπε είναι κάτι για το οποίο έκανε πολύ λόγο ο κ. Σηφάκης όταν ήταν στην αντιπολίτευση, μιας και η ταλαιπωρία των πολιτών της Αλμωπίας είναι πολύ μεγάλη. Μάλιστα, προχώρησε ένα βήμα ακόμα και πρότεινε να παραχωρήσει ο Δήμος χώρο στέγασης και να καλύψει όλες τις δαπάνες.

Σχολιάζοντας το θέμα της δημοπράτησης του αναψυκτηρίου των Λουτρών, ο κ. Χουρσόγλου δήλωσε τα εξής: «Σε συνθήκες κρίσης ο Δήμος πρέπει να αποτελεί προπύργιο για την κοινωνική συνοχή και ανάπτυξη. Γίνανε λάθος χειρισμοί, μπορούσε να φτάσει στο ίδιο αποτέλεσμα με τη συναίνεση της τοπικής κοινωνίας. Να ξαναδεί το θέμα πιο διευρυμένα και υπεύθυνα. Κεντρικός άξονας της πολιτικής μας πρέπει να είναι ο άνθρωπος και όχι οι αριθμοί. Δεν έχουμε την πολυτέλεια των συγκρούσεων. Βιαστικές κινήσεις οδηγούν σε λανθασμένα αποτελέσματα. Η τοπική κοινωνία του Λουτρακίου θα πρέπει να είναι σύμμαχος της αναπτυξιακής λογικής της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση απέναντι. Έτσι μπορεί να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα. Επιτέλους να επικρατήσει η κοινή λογική. Το αποτέλεσμα του Διοικητικού Συμβουλίου (5 υπέρ, 4 κατά), αναδεικνύει και το μέγεθος του προβλήματος».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η γενικότερη στάση του κ. Χουρσόγλου, ο οποίος ασκεί με κάθε ευκαιρία έντονη κριτική στο έργο της Δημοτικής Αρχής, σύμφωνα με πληροφορίες έχει προβληματίσει έντονα τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του, καθώς θεωρούν ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη όσον αφορά στο κλίμα αντιπαράθεσης που έχει δημιουργηθεί. Έτσι, όλα τα ενδεχόμενα για τη συνέχεια είναι ανοιχτά…

38 σχόλια:

  1. ΧΡΗΣΤΟ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΦΤΩΧΟ ΣΥΓΓΕΝΗ. ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 11.33 δεν ξερω κανεναν να λεει δεν ξερω δεν ειδα δεν ακουσα και να μας λες ΧΡΗΣΤΟ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ. η ιστορια γραφετε με εργα και οχι με λογια ..........Ας μας πει ο χρηστος εστω και ενα εργω που εχει κανει στον εξαπλατανο να παμε να το δουμε

      Διαγραφή
    2. παλια ξυνα σταφυλια και απορω πως τον ψηφηζει ο κοσμος

      Διαγραφή
    3. 11:43 καταντησες γραφικος... εδω και χρονια, οχι τωρα..

      Διαγραφή
    4. Ο 11.43 ειναι γνωστοσ για την γραφικοτητα του.

      Διαγραφή
    5. Έχεις δίκιο ο χρηστος 3 μέρες κοιτάω απο το μπαλκόνι μου στην αριδαια για να δω αν εχει ο κάδος χώρο για τα σκουπίδια μου. Πρώτη φορά συμβαίνει αυτο.

      Διαγραφή
  2. O δημος αλμωπιας ξεβρωμισε απο το παλιο και σαπιο κατεστημενο που υπηρχε στον εξαπλατανο .Μπικαν νεα παιδια που δεν ειναι επαγελματιες πολιτικοί σαν εσενα να βγενουν μονο φωτογραφιες και να τρεχουν στα πανηγιρια και τους χορους.Μπραβο στον Αβραμικα τον Χατζηαντρεου και τον Λαμπριδη κανουν εργω στον εξαπλατανο .ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ δεν θα γινεις ΠΟΤΕ σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙ.

      Διαγραφή
  3. με την τελευταια φραση τι θελει να πει ο ποιητης;;; θα εχουμε εξελιξεις;; καταλαβα καλα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρήστο μη μασάς. Είμαστε στο πλευρό σου. Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και σε σένα Χρήστο έταξε να σε κάνει Αρχηγό;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΟΓΟ, ΑΠΟΨΗ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΡΓΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, Η ΘΕΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΑΞΗ ΑΠΕΧΟΥΝ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ,ΤΟΝ ΙΔΑΜΕ ΣΤΟΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΟΓΟ, ΑΠΟΨΗ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΕΙ.........

      Διαγραφή
    2. ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΗΝ ΟΡΜΑ. ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΤΟΥ. ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΞΕΧΥΛΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΗΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ

      Διαγραφή
  7. Ο ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΝΕ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΘΙ,.
    ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 11:33 μ.μ.φτανει σε βαρεθηκαμε μονο εσυ λες υπερ για αυτονα 11:41 μ.μ.11:46 μ.μ.11:54 μ.μ.11:51 μ.μ.στο ιδιο εργο θεατεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 11:33,11:41,11:46,11:54,11:51=Ο ΠΑΝ-ΜΕΓΙΣΤΟΣ.....ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΟΥΣΟΓΛΟΥ. ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ !!!!!!

      Διαγραφή
  9. Αγαπητοι συνδημοτες,

    Το θεμα ειναι ΕΝΑ. Ο Δημαρχος ειναι μειον ΕΝΑΝ συμβουλο....Επεται συνεχεια.....Γνωριζουμε πολλα....θα κανουμε ακομα περισσοτερα... Αγαπητε Δημαρχε απευθυνομενος σε εσενα και τα λυκακια σου να θυμασαι οτι μια ειναι η θητεια σου...αλλη δεν θα εχεις...και οσο για τον ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ενα δειχνει το ποιος ειναι....ΔΕΝ κατηγορηθηκε ποτε για τπτ και εκλεγεται με 1000 σταυρους 16 Χρονια τωρα....κατι λεει αυτο και δεν πρεπει κανεις να υποτιμα την επιλογη των συμπολιτων μας...ειδαμε και τους νεους του Εξαπλατανου που πουλαν ωραιοπαθεια και τα σκουπιδια ειναι τιγκα στους δρομους....και μαλλον θα συμφωνησω με σενα που λες "Αντιδημαρχος δεν θα γινεις"....δεν πρεπει Χρηστο να ξελασπωσεις τον Δημαρχο παλι...φτανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Χουρσ είναι πλέον μέρος του συστήματος που διοικεί.Δεν είναι θεατής ή σχολιαστής απλά.....Μήπως μπερδεύετε ο άνθρωπος?

      Διαγραφή
    2. δεν διοικει αγαπητε μου....συμβουλος ειναι... μην σκας

      Διαγραφή
  10. χαλάρωσε χρήστο μην ξανακατέβεις όπου πας μόνο για ζημιά είσαι....καλύτερα να μασας παρά να μιλάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μας τυφλώσατε ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΓΩ ΑΓΡΆΜΜΑΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δήμαρχε.... στα λεγαν .. τώρα φατον στην μάπα 4,5 χρονια αυτόν και την Ζιάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημαρχε περασες τον Πασοη 700 σταυρους.. χωρις Χουρσογλου και Ζιακα ακομα "Κολοκοτρωνη του Γαρεφειου" θα σε λεγαν....οχι Δημαρχο

      Διαγραφή
  13. Απαντήσεις
    1. Σκεψου ενα πραγμα....ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ ειναι και εχει 1000 ψηφουλακια 16 χρονια τωρα...Μαγκας ειναι...εσυ τι εισαι???

      Διαγραφή
  14. "ΚΟΛΩΚΟΤΡΟΝΗ ΤΟΥ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ" ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ ???

    ΟΤΑΝ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ (χουρσόγλου) ΣΕ ΕΛΕΓΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΑ ΘΥΜΙΖΕΙ, ΖΟΡΙΣΕΣΑΙ ?? ΤΙ ΛΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΓΡΑΦΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προσοχή παιδιά στα ορθογραφικά...ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Του δωσαν μια θεση και την απερριψε.....Μονο στα ευκολα και ανευθυνα.......Μονο λογια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δικαιωθηκε ηδη που δεν ανελαβε....αυτος που ανελαβε ηδη δεσμευθηκε το ΑΦΜ του...ο Δημαρχος επρεπε να αναλαβει....τουλαχιστον για να δειξει οτι βαζει πλατη!!!! Μπραβο Χρηστο....Συντομα και αλλοι θα σε ακολουθησουμε στην εξοδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ο δημαρχος θελει τους τσατσους και τους ρουφ... κοντα του οχι τους αξιους.. και δεν το λεω για τον Χουρσογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανοίξτε το στρατόπεδο βρε ανθέλληνες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News