Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Σε τραγική κατάσταση τα γήπεδα της ΕΠΣ Πέλλας

Είναι γνωστό πως αν ένας διαιτητής πάει σε ένα γήπεδο ακόμα κι αν δεν γίνει το παιχνίδι θα πρέπει να πληρωθεί

Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται τα γήπεδα της ΕΠΣ Πέλλας, λόγω της δυνατής βροχόπτωσης των προηγούμενων ωρών.

Παρότι κάποιοι παράγοντες έχουν ενημερώσει τους ανθρώπους της ΕΠΣ, αυτοί είναι ανένδοτοι και δεν προχωρούν σε καμία αναβολή.

Προς το παρών δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση, τη στιγμή που είναι γνωστό πως αν ένας διαιτητής πάει σε ένα γήπεδο ακόμα κι αν δεν γίνει το παιχνίδι θα πρέπει να πληρωθεί.



4 σχόλια:

  1. δυστυχως και τα γηπεδα θα ειναι αδεια και χωρις εσοδα οι ομαδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρεπε να συζητηθεί η αναβολή απ ότι βλέπουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι δήμαρχοι (ιδιαίτερα ο της Έδεσσας) έχουν εγκαταλείψει τα γήπεδα, γιαυτό είναι στο κακό τους το χάλι. Ούτε 100 ευρώ τον χρόνο δεν δίνουν για γύψο (για τις γραμμές) και τα πληρώνουν οι διοικήσεις. Ούτε 200 ευρώ τον χρόνο δεν διαθέτουν για λίπασμα, που θα διατηρήσει το χόρτο ζωντανό ακόμα και μέσα στον χειμώνα, Για πετρέλαιο δεν συζητάμε. Για κολυμβητήριο δεν συζητάμε. Με τους εργαζόμενους δεν συζητάμε. Μόνο με τον πρωθυπουργό συζητάμε, για κανένα ρουσφέτι?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ .......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News