Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Aσύλληπτη τραγωδία: Μάνα και γιός αυτοκτόνησαν πέφτοντας από πολυκατοικία

Στη Χαλκίδα

Μάνα και γιος, 63 και 27 ετών αντίστοιχα, έπεσαν από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου πολυκατοικίας στη Χαλκίδα, επιλέγοντας με αυτόν τον τρόπο να βάλουν τέλος στη ζωή τους.

Σύμφωνα με το lamiastar.gr, ήταν περίπου 9.00 το πρωί, όταν πήδηξαν από το πίσω μπαλκόνι του σπιτιού τους και κατέληξαν στον ακάλυπτο χώρο.

Η μάνα σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ ο γιος της υπέκυψε λίγο αργότερα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου μεταφέρθηκε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λόγος που αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους ήταν η οικονομική ανέχεια που αντιμετώπιζαν τον τελευταίο καιρό. Κατά μία άλλη εκδοχή η διπλή αυτοκτονία δεν συνδέεται με οικονομικούς λόγους.

3 σχόλια:

  1. ελεος ρε σεις δεν γινοντε αυτα !ρε πατε και αυτοκτονητε για τα 300 κοπροσκυλα?βγεστε ζητηστε βοηθεια και μην φτανετε σε σημειο αυτοκτονιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρχισαν οι αυτοκτονίες επι ξυριζα..... Μια απο τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News