Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Τελέστηκε με Λαμπρότητα ο Καθαγιασμός των Υδάτων στον Λουδία (ΦΩΤΟ)

Τελέστηκε με Λαμπρότητα ο Καθαγιασμός των Υδάτων στον Λουδία

Το κρύο και ο δυνατός αέρας δεν κατάφεραν να στερήσουν από εκατοντάδες Δημότες της Πέλλας την συμμετοχή στην σεμνή αλλά βαθιά θρησκευτική τελετή του Καθαγιασμού των Υδάτων του Λουδία που συνδιοργανώνουν εδώ και πολλά χρόνια στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Προπονητικού Ναυταθλητικού Κέντρου στον Λουδία ποταμό ο Δήμος Πέλλας και ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών.

Στην Τελετή παρευρέθηκαν εκτός από τους οικοδεσπότες, Δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο και Πρόεδρο του Ν.Ο. Γιαννιτσών Νικόλαο Θωμαΐδη, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων και Βουλευτής Πέλλας Γεώργιος Καρασμάνης, ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης, η Βουλευτής Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη, η Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Μαρία Ζωγράφου, Μαρία Καράμπελα και Ιωάννης Ανδρίτσος, η Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Πέλλας Σταυρούλα Γκαδάκη, οι Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Πέλλας Παναγιώτης Κερασόπουλος και Ιωάννης Γυριχίδης αντίστοιχα, ο ένας εκ των δύο Ιδρυτών του Ν.Ο.Γ. Κυριάκος Παπαδόπουλος, πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι όλων των Σωμάτων Ασφαλείας, σύσσωμο το Δ.Σ. του ΝΟΓ και πλήθος κόσμου με πολλά μικρά παιδιά.

Στα παγωμένα νερά του Λουδία και φέτος τήρησαν το έθιμο και βούτηξαν τρεις νεαροί αψηφώντας το δυνατό κρύο, τον Σταυρό έπιασε πρώτος μέσα στο νερό ο νεαρός κολυμβητής του Συλλόγου Νηρέας από την Βέροια, Αλέξανδρος Σαφαρίκας.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας και για άλλη μιά φορά το φλουρί έπεσε στον Δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο. Επίσης να αναφέρουμε την πολύτιμη συμμετοχή του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Αγωνιστικών Περιστεριών Ν. Πέλλης ''Φίλιππος 29'' που απελευθέρωσαν πλήθος περιστεριών και ομόρφυναν την Τελετή.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News