Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Ποτάμι: Ούτε ανοχή, ούτε στήριξη στην κυβέρνηση

Το θέμα της συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, ήταν από την πρώτη στιγμή "κοκκινη γραμμή"

Όσο στην κυβέρνηση είναι οι ΑΝΕΛ, το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη δεν θα δώσει ούτε ανοχή, ούτε στήριξη στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Αυτό το θέμα, της συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, ήταν από την πρώτη στιγμή "κοκκινη γραμμή" για το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη.

Γι' αυτό ίσως και οταν κυκλοφόρησαν τα πρώτα σενάρια συνεργασιών το βράδυ της Κυριακής, το Ποτάμι έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι όσο οι ΑΝΕΛ θα είναι στην κυβέρνηση το Ποτάμι δεν θα δίνει ψήφο ανοχής.


5 σχόλια:

  1. Ενώ αν την χρειάζονταν ο Σαμαράς ε; Ουστ Μπομπολόπαιδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τοσο καιρο αναρωτιομουν ...τι εχει μεσα στο σακκιδιο που κουβαλαει στην πλατη ?Τωρα καταλαβα ....το κουτακι με τις μ@@@@@@ες του !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αδερφε μεσα στο σακιδιο κουβαλαει κατι το οποιο ανηκει σε χρυσαυγιτες...

      Διαγραφή
    2. Σιγα ..μη μας τον κανεις ..και ιεραποστολο αχθοφορο !!! Τις δικες του παπαριες κουβαλαει ....και τα βληματα που εκτοξευει ...

      Διαγραφή
  3. Οι στημενοι ειναι παντα .....Ξεβρακωτοι πιλιτικα...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News