Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Δήμος Σκύδρας: 2.241.367 για νέα έργα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Ένταξη νέων έργων στο Δήμο Σκύδρας

Σε συνέχεια των εντάξεων που είχαν προηγηθεί, και διαψεύδοντας τις «κασσάνδρες» οι οποίες έσπευσαν να δηλώσουν ότι ο Δήμος δεν θα καταφέρει να εντάξει όλα τα έργα που έχει καταθέσει με αφορμή τις μελέτες οι οποίες ανατέθηκαν το τελευταίο διάστημα, ο Δήμος Σκύδρας ενέταξε δύο ακόμη πολύ σημαντικά έργα στο πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης συνολικού προϋπολογισμού 1.050.000,00 €.

Συγκεκριμένα, τα έργα αυτά είναι:

1. «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΔΑΦΝΗΣ, ΛΙΠΟΧΩΡΙΟΥ, ΠΕΤΡΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ» προϋπολογισμού 605.000,00 €

2. «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΑΡΣΕΝΙΟΥ, ΛΟΥΤΡΟΧΩΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ» προϋπολογισμού 445.000,00 €, έργα τα οποία θα συμβάλουν θετικά στην αγροτική οικονομία και στο περιβάλλον της περιοχής.

Έτσι, ο Δήμος της Σκύδρας μέχρι σήμερα έχει εντάξει πέντε προτάσεις στην αντίστοιχη πρόσκληση του προγράμματος, και οι οποίες είναι οι εξής:

1. «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΔΑΦΝΗΣ, ΛΙΠΟΧΩΡΙΟΥ, ΠΕΤΡΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ» προϋπολογισμού 605.000,00 €

2. «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΑΡΣΕΝΙΟΥ, ΛΟΥΤΡΟΧΩΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ» προϋπολογισμού 445.000,00 €

3. «Αρδευτικό Δίκτυο Τ.Κ. Δάφνης-Προφήτη Ηλία Δήμου Σκύδρας» προϋπολογισμού 211.050,00 €

4. «Ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων Καλής, Καλλίπολης, Μανδάλου Δήμου Σκύδρας» προϋπολογισμού 365.317,00 €

5. «Ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων Καλής, Ανύδρου, Προφήτη Ηλία, Μανδάλου Δήμου Σκύδρας» προϋπολογισμού 615.000,00 €.

Ο συνολικός προϋπολογισμός των έργων αυτών ανέρχεται στα 2.241.367,00 € και αναμένεται η ίδια συνέχεια και για τις υπόλοιπες προτάσεις που έχουν κατατεθεί στο πρόγραμμα.

3 σχόλια:

  1. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΑΜΕΣΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ.. ΓΙΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΟΛΑ ΥΑΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΥΡΙΟ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ.. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ... (ΑΣ ΠΑΨΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ... ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ (5).
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ. ΠΕΤΡΙΑΣ ΒΟΛΤΣΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κε Βόλτση το ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβέρνηση..........πλέον!!!

      άντε για

      ΣΚΥΔΡΑΙΟΣ

      Διαγραφή
  2. Δεν λεω..καλα ολα αυτα αλλα κριση εχουμε και δεν θα υπαρξει κανενα οικονομικο οφελος απο αυτους τους δρομους στην τοπικη κοινωνια..θα γινουν και σε πεντε δεκα χρονια θα θελουν παλι συντηρηση. Μαγκια θα ηταν να γινει ενα εργο που θα συμβαλει ουσιαστικα στην αναπτυξη της περιοχης για.μια ζωη οπως τα λουτρα Λουτροχωριου. Θα αποκτησει αξια η περιοχη θα μας υπολογιζουν πιο πολυ σαν δημο και θα οφεληθουν παρα πολυ οι κατοικοι, παυοντας να εχουν σαν κυρια ενασχοληση τα αγροτικα προιοντα που πανε απο το κακο στο χειροτερο. Κατι φταιει λοιπον.και δεν γινονται τοσα χρονια ή ειστε τοσο κοντομυαλοι που δεν το καταλαβαινετε ή δεν εχετε την δυναμη να το κανετε..οι εμποροπανηγυρες.και τα πανηγυρια καλα ειναι.. αλλαειναι ψιχουλα..για τα ματια του κοσμου.Λουτρα.μπορειτε.να κανετε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News