Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Φιλοζωικό παζάρι στην Αριδαία

Πρόσκληση

Ο Σύλλογος Φίλων Ζώων Αριδαίας «Η Ελπίδα» θα πραγματοποιήσει Φιλοζωικό Bazaar.

Στις 23 και 24 Δεκεμβρίου 2014, στην Κεντρική Πλατεία Αριδαίας.

Σας περιμένουμε όλους να μας στηρίξετε σε μια ακόμα προσπάθεια, για να βοηθήσουμε τους μικρούς τετράποδους φίλους μας.

6 σχόλια:

  1. καλές γιορτές σε ολους,αλλα θελω να ρωτήσω, ο φιλοζωικός δείχνει αγάπη και βοήθεια και προς άλλα ζώα εκτός από τα σκυλιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΙς ΑΘΛΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ....ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΨΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ!ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μια λογική ερώτηση κάνανε και κάποιος χωρίς τρόπους και πολλά νεύρα εκθέτει τους φιλόζωους εαν είναι φιλόζωος.Επι της ουσίας δεν υπάρχει απάντηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. υπάρχει μια αδιαφορία π.χ. για κάποια άγρια ζώα όσα απέμειναν (όπως αλεπούδες) που τις βλέπουμε τυχαία νύχτα σε κάποιους απομακρους δρόμους, ή κάποια γεράκια ,υπάρχει μέριμνα για αυτά τα ειδη του ζωικού βασιλείου? σε ένα μέρος της χώρας μας με πλούσια πανίδα , ο φιλοζωικός σύλλογος θα μπορούσε να αναλάβει πολλές πρωτοβουλίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συγνώμη βρε παιδιά εκεί στην Αριδαία.Ήρθαμε εχτές για τις γιορτές στο χωριό καταγωγή μας ,φιλόζωοι είμαστε κι εμεις Θεσσαλονίκη, αλλά αυτη η εικόνα με αδέσποτα να κοιμούνται σωρηδόν σε πεζοδρόμια, μπροστά σε εκκλησία, αριστερά και δεξιά είναι πρωτοφανές.Μου δώθηκε η εικόνα ότι στην Αριδαία τα αδέσποτα προστατεύονται ως είδος προς εξαφάνιση.Κρίμα για την εικόνα της πόλης.Προσέχαμε που πατάμε συνεχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News