Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Λαφαζάνης: «Οργιάζουν τα μαγειρεία μετά το Βατερλό στην ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας»

"Το χθεσινό αποτέλεσμα δεν άσχετο με το ευρύτερο πολιτικό και κοινωνικό κλίμα"

«Το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας ήταν μια ψυχρολουσία για το κυβερνητικό μπλοκ» τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Ήταν ένα Βατερλό για την κυβέρνηση και για τον υποψήφιο της συγκυβέρνησης για την Προεδρία της Δημοκρατίας, τον κ. Σταύρο Δήμα. Το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας προδιέγραψε και το τελικό αποτέλεσμα. Ο κ. Δήμας είναι αδύνατον πλέον να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας» εκτιμά ο κ. Λαφαζάνης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι «το παρασκήνιο αυτές τις ημέρες οργιάζει και ίσως τα «μαγειρεία» μεθοδεύουν διάφορες επικοινωνιακές τακτικές για να αποφύγουν το «μοιραίο» για αυτούς, την εκλογική αναμέτρηση. Δεν θα το καταφέρουν. Το «160» κόβει τα πόδια σε όλα αυτά τα σενάρια. Δεν θα έχουν καμία τύχη. Η χώρα οδεύει ταχύτατα σε εκλογές».

Ο κ. Λαφαζάνης εκτιμά ότι «το χθεσινό αποτέλεσμα δεν άσχετο με το ευρύτερο πολιτικό και κοινωνικό κλίμα. Κυρίως δεν είναι καθόλου άσχετο με τις διαθέσεις του ελληνικού λαού. Αυτή τη στιγμή ο ελληνικός λαός πέρα και έξω από δημοσκοπικά ευρήματα θέλει με συντριπτική πλειοψηφία μια μεγάλη, προοδευτική ανατροπή. Αυτή την αλλαγή, την προοδευτική ανατροπή, την αντιπροσωπεύει εκ των πραγμάτων σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ.. Η θέση και η δέσμευσή μας είναι ακύρωση των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων. Και αυτή τη δέσμευση εμείς θα την τηρήσουμε στο ακέραιο».

2 σχόλια:

  1. ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΡΕ ΛΑΦΑΖΑΝΗ. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΞΙΟΥΣΙΟΜΑΝΗ ΤΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ; ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑΞΑΤΕ ΣΕ ΤΖΑΚΡΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ; ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΑΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ; ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΗΘΙΚΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΩΡΑ ...ΑΣ ΤΗ ΠΛΑΚΑ !!!! ΞΕΣΗΚΩΣΑΤΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ- ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ Κ ΛΟΝΔΙΝΟ Κ ΟΥΑΣΙΚΤΟΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΙΜΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ...ΑΥΤΟΙ ..ΠΟΥ ΤΑΧΑΤΙΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ !!! Κ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΧΙΣΤΑΝ ....!!! ΤΡΙΧΕΣ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΡΙΖΑ ΤΟ ΙΔΙΟ Σ@ΑΤΑ ΕΙΝΝΑΙ !!! ΑΝ ΗΘΕΛΕ ..ΘΑ ΞΕΣΚΙΖΕ ΤΟ ΣΑ..ΒΕ ΣΤΑΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ??

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News