Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

«Εκτέλεσε» από τα 6.75 ο Φ.Ο.Α.

Φ.Ο.Αριδαίας - ΓΑΣ Βαφύρας Δίου 91-62

Για την 10η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΦΟΑ πέτυχε την έβδομη νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας του Βαφύρα Δίου με 91-62.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα της Αλμωπίας, αφού παίζοντας υποδειγματική άμυνα κράτησε τους φιλοξενούμενους χαμηλά στο σκορ, με αποτέλεσμα να προηγηθεί με 11-4 δύο λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου δεκάλεπτου. Εκεί ένα μικρό μπλακ άουτ των παικτών του ΦΟΑ ήταν αρκετό για να δώσει το δικαίωμα στον Βαφύρα να πλησιάσει και μάλιστα να ισοφαρίσει στο τέλος του πρώτου δεκάλεπτου σε 12-12.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΦΟΑ ανέβασε ρυθμούς στην επίθεση και έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Αβραμίδη, που σκοράροντας με τρίποντα και μοιράζοντας ασίστ έδωσε μια διαφορά δέκα πόντων στους γηπεδούχους, για να κλείσει το ημίχρονο με 37-27.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση άφησαν τον καλό τους εαυτό στα αποδυτήρια επιτρέποντας την ομάδα της Πιερίας να επιστρέψει, πλησιάζοντας μέχρι και τους τέσσερις πόντους (54-50), για να τελειώσει το τρίτο δεκάλεπτο με 60-52.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο όλοι ήταν υπέροχοι για τον ΦΟΑ. Ο Αβραμίδης ξαναπήρε το όπλο του, που μαζί με τον Τζάτση έκαναν πάρτι από τα 6.75, ο Χαραλαμπίδης με τον Αθανασιάδη πρόσφεραν θέαμα με πολύ όμορφες συνεργασίες, ο Παπαβραάμ με τον Τοπαλίδη αθόρυβα αλλά αποτελεσματικά ανέβασαν το σκορ δίνοντας την ευκαιρία και στους έφηβους αδερφούς Κανονίδη να αγωνιστούν με εξαιρετική απόδοση για το τελικό 91-62.

Για άλλη μια φορά η ομάδα του ΦΟΑ αγωνίστηκε με απουσίες, αφού ο Αμπάρης δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό της προηγούμενης εβδομάδας και ο Μπεγλόπουλος που ενώ ήταν στην αποστολή δε χρησιμοποιήθηκε για προληπτικούς λόγους.

Πολύ καλή η διαιτησία των Χατζηχαρίση και Μητώνα.

ΦΟΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Σαμαρτζίδης, Αβραμίδης 20(5), Ταρασίδης, Τοπαλίδης 13, Χαραλαμπίδης 7, Μπεγλόπουλος, Παπαβραάμ 14(1), Αθανασιάδης 20(1), Τζάτσης 9(3), Αλεξανδρόπουλος, Κανονίδης Γ. 4, Κανονίδης Ι. 4(1).

ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ ΔΙΟΥ (Σαραπτσής): Παπανικολάου, Καραμπατάκης 2, Σιαπάκας 7(1), Μπατζάκης 5(1), Ευαγγελόπουλος 3(1), Κιρκιντζώτης 4, Τσερνίσωφ 22, Μαντζόλης 4, Ραφαηλίδης 3(1), Μαρινόπουλος 12, Ελευθεριάδης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o (12-12), 2o (37-27), 3o (60-52), 4o (91-62).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News