Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Στη δημοσιότητα το ΒΙΝΤΕΟ από το πανδαιμόνιο στη Βουλή με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Το βίντεο δείχνει τον άγριο καυγά ανάμεσα στους δύο βουλευτές στην Επιτροπή της Βουλής

Ο άγριος καυγάς ανάμεσα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Υψηλάντη προκάλεσε σοβαρές αντιδράσεις, με εκφράσεις που σίγουρα δεν αρμόζουν σε κοινοβούλιο.

Το βίντεο δείχνει τον άγριο καυγά ανάμεσα στους δύο βουλευτές στην Επιτροπή της Βουλής όπου ο κ. Υψηλάντης απευθυνόμενος στην Ζωή Κωνσταντοπούλου της ειπε: "τραμπούκα είσαι και φαίνεσαι".

Στην οργή του κ. Υψηλάντη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έλεγε και ξανάλεγε: "ακούστε φρασεολογία" για να της απαντήσει ο κ. Υψηλάντης: "βρε άντε από εδώ. ντροπή σου".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

1 σχόλιο:

  1. Μηπως κι αυτοι ...ειναι μελη εγκληματικης οργανωσης ????? Στην "μπουζου" μεσα αμεσως τωρα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News