Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Επιστολή ΒΟΜΒΑ Παπανδρέου σε Βενιζέλο: Θέτει ευθέως θέμα ηγεσίας και ζητά εκλογή προέδρου από τη βάση

Οι ραγδαίες αυτές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ αναμένεται να προκαλέσουν τριγμούς στην κυβέρνηση

Μία επιστολή που προκαλεί μείζον θέμα στο ΠΑΣΟΚ έστειλε ο Γιώργος Παπανδρέου στον Ευάγγελο Βενιζέλο και ουσιαστικά θέτει ευθέως θέμα ηγεσίας στο κόμμα, κάτι που αναμένεται να εξοργίσει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, αλλά και να προκαλέσει τριγμούς στην κυβέρνηση.

Ο Γιώργος Παπανδρέου στην επιστολή του που έχει ήδη λάβει ο κ. Βενιζέλος θέτει θέμα ηγεσίας, ζητά έκτακτο συνέδριο για το κόμμα και εκλογή του προέδρου από τη βάση, ενώ δείχνει και το στίγμα των δικών του προθέσεων και του ρόλου που θέλει να διαδραματίσει.

Όπως εξηγεί ο κ. Παπανδρέου δεν σκοπεύει να διεκδικήσει καρέκλες, καθώς δεν ενδιαφέρεται, αλλά επισημαίνει πως δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος στις επόμενες εθνικές εκλογές με το σχήμα της Δημοκρατικής Παράταξης, καθώς δεν συμφωνεί, όπως σημειώνει.

Από την αρχή της επιστολής του δείχνει το στίγμα των προθέσεών του, λέγοντας πως από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε την έντονη διαφωνία του για τις οβιδιακές μεταμορφώσεις που επιχειρούνται στο ΠΑΣΟΚ, καρφώνοντας με αυτό τον τρόπο τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Αναλυτικά η επιστολή του Γ. Παπανδρέου ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

2 σχόλια:

  1. Το ΠΑΣΟΚ δυστυχώς είναι αυτό που πρώτο υιοθέτησε την πολιτική της άκρας λιτότητα ως μέσο εξεξόδου από την κρίση χωρίς κοινωνική δικαιοσύνη με την πολιτική του τα φτωχά και λαϊκά στρώματα πλήρωσαν την κρίση ως υπεύθυνοι. Η συνεργασία με την ΝΔ δεν έχει βάση ούτε πολιτική αλλά και λογική αφού όπως αποδείχτηκε είναι προϊόν απλής συναλλαγής ..για αυτά και για άλλα πολλά Καληνύχτα πρώην σύντροφοι και όνειρα γλυκά ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις καταντήσει "γραφικός" και "λαϊκιστής"..!Άκου λοιπόν τώρα την ΑΛΗΘΕΙΑ..Όλοι αυτοί οι "πρώην σύντροφοι σου" όπως τους χαρακτηρίζεις, επέλεξαν να μείνουν στο ΠΑΣΟΚ και να αγωνιστούν για να σωθεί η πατρίδα.Κάποιοι άλλοι όπως του λόγου σου , μαζί και η κυρία Louis Vuitton πρώην Θεοδώρα επιλέξατε το ΣΥΡΙΖΑ ως «κολυμβήθρα του Σιλωάμ» για να πάρετε "άφεση αμαρτιών" για την παραμονή σας στο ΠΑΣΟΚ και να δημιουργήσετε την 20η συνιστώσα του "πλουτισμού."..Αλήθεια με τη ΡΟΖΑ και τον Λαφαζάνη πως θα συνεννοείστε..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News