Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Καμία απάντηση για τον ΧΥΤΑ της Αλμωπίας - Γιατί σιωπά ο Δήμος;

Επανερχόμαστε στο αρχικό μας ερώτημα και ζητούμε μια απάντηση!

Πριν λίγες μέρες παρουσιάσαμε στο Aridaia News ένα έγγραφο το οποίο έκανε γνωστό ότι στις 7 Νοεμβρίου 2014 ο Δήμος Αλμωπίας απεύθυνε πρόσκληση ενδιαφέροντος για την παροχή υπηρεσιών και συγκεκριμένα για τη μεταφορά μη ανακυκλώσιμων απορριμμάτων από το ΚΔΑΥ Νεοχωρούδας στο ΧΥΤΑ του Δήμου.

Και είχαμε αναρωτηθεί πολύ καλοπροαίρετα, τόσο εμείς όσο και πολλοί συμπολίτες μας οι οποίοι μας απεύθυναν τον παρακάτω προβληματισμό: Λειτουργεί ο ΧΥΤΑ της Αριδαίας και δέχεται και επιπλέον σκουπίδια από άλλα μέρη;

Πιστεύαμε ότι θα υπάρχει κάποια λογική εξήγηση, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχουμε λάβει την παραμικρή απάντηση από το Δήμο Αλμωπίας.

Γι’ αυτό το λόγο, επανερχόμαστε στο αρχικό μας ερώτημα και ζητούμε μια απάντηση!

4 σχόλια:

  1. ΚΔΑΥ σημαίνει Kέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών. Άρα από ότι καταλαβαίνω αφορά την επιστροφή των μη ανακυκλώσιμων υλικών που υπάρχουν στους μπλε κάδους τα οποία διαλέγονται και ότι δεν είναι ανακυκλώσιμο ο Δήμος υποχρεούται να το πάρει πίσω και να τα πάει στο ΧΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή στο ΧΥΤΑ ΕΔΕΣΣΑΣ γιατί ο ΧΥΤΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ είναι κλειστός.

      Διαγραφή
  2. den xeroyn ti toys ginete.
    xasan tin mpala ta atoma.
    theloume ekloges edo k tora.
    ( tha einai i xiroteri 4 aetia)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν , σκεφτόντουσαν όλοι σαν εσένα κάθε μήνα θα είχαμε εκλογές ..

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News