Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Πρόχειρες αποφάσεις στην ΕΠΣ Πέλλας

Είναι άδικο και πολύ επικίνδυνο να αγωνίζονται ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές σε τέτοια γήπεδα

Η αναστάτωση που υπήρξε σήμερα για την απόφαση της αναβολής ή όχι των αγώνων της ΕΠΣ Πέλλας λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, δείχνει την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζονται τέτοιες περιπτώσεις, χωρίς να υπάρχει καμία σκέψη για την ταλαιπωρία διαιτητών, παικτών, παραγόντων και φιλάθλων, αλλά και την οικονομική ζημιά των ομάδων.

Μάλιστα, υπήρξε πανικός άνευ λόγου, καθώς θα μπορούσαν κάποιοι υπεύθυνοι παράγοντες της ΕΠΣ Πέλλας να διαπιστώσουν με τα μάτια τους την κατάσταση των αγωνιστικών χώρων και να αποφασίσουν έγκαιρα τη στιγμή που υπάρχουν πληροφορίες ότι τα γήπεδα κοντά στην Έδεσσα τα επισκέφθηκαν και διαπίστωσαν ότι είναι αδύνατο να γίνουν παιχνίδια.

Είναι άδικο και πολύ επικίνδυνο να αγωνίζονται ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές σε τέτοια γήπεδα και στο μέλλον θα πρέπει να υπάρξει υπευθυνότητα και πάνω απ’ όλα ώριμη σκέψη κατόπιν βέβαια συνεννόησης του Δ.Σ. της ΕΠΣ Πέλλας.
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΦΕΑ ΡΙΖΑΡΙΟΥ

Το Δ.Σ. του Ορφέα Ριζαρίου αναρωτιέται με ποια κριτήρια ο διαιτητής αποφάσισε να γίνει το παιχνίδι στο γήπεδο της φωτογραφίας και εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του, καθώς αγωνίζονται και μικρά παιδιά για τα οποία σε όλο το παιχνίδι υπήρχε η αγωνία να μην τραυματιστούν. Είναι απαράδεκτο σε τέτοιους αγωνιστικούς χώρους να διεξάγονται ποδοσφαιρικοί αγώνες σε ερασιτεχνικό γήπεδο.
 

20 σχόλια:

  1. Υπηρξαν δυο σοβαροι τραυμαυισμοι ενας του Μανδαλου και ενας του Ριζαριου και απο θεου τυχη δεν ειχαμε περισσσοτερους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Poia epitroph kai me Poia krithria apofasise thn anavolh 5 agonon ?
    H enwsh apofasizei gia to sunolo twn agonon kai oxi epilektika. Se kathe allh periptosh kathilin armodios einai o diaithths !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kalhspera paidia exw na pw poly swsth h anakoinwsh tou orfea gia tis syn8hkes tou agwna........ An yphrxan sobaroi trabmatismoi gia tous nearous ti 8a ginotan alla kai gia tous megalyterous pou tyxon exoun douleies h enwsh 8a tous edeine ta xamena xrhmata???? As logikeytoune ligo ki as anabaloune ola ta mats sto katw katw an exoume ka8hsterish mia ebdomada de xa8hke ki o kosmos!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Filos mi mperdevese.den eise oute edessaikos oute almopos koute k vrisi..opote asto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για την ομαδα του ο αναπληρωτης προεδρος ανεβαλε το παιχνιδι του εθνικου γιανιτσων ο πανιδης νωρις για να μην πληρωσει διαιτησια. για τον αγιο λουκα μας αφησε να το αναβαλει ο διαιτητης και να πληρωσουμε 70 ευρω ντροπη σας κυριοι.της επσ

      Διαγραφή
    2. το παιχνιδι του εθνικου το αναβαλε ο διαιτητησ και μην πιανησ το πανιδη στωμα σου ο διαιτησησ στο παιχνιδι του εθνικου πληροθυκε 85 ευρω μαθε πρωτα και μετα να μιλασ

      Διαγραφή
    3. poly swstos file se briskw apolyta swsto se tetoious kairous pou oi omades dyskoleyontai oikonomika den epitreponati ayta!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  5. Alios tha kerdizate pali kala na lete p evrexe alios 8 tha trogate ampali tragiki stn a kala eiste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Paidia elate sto ghpedo sto rizari murazoume DVD apo ton teliko!! Pelates e pelates!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΜΕΙΣ ΕΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ; ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΓΙΑ 8 ΓΚΟΛ, ΣΑΣ ΕΣΩΣΕ Ο ΚΑΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ...ΟΜΑΔΑ ΑΣΑΝΣΕΡ ΕΙΣΑΣΤΕ...ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ Α1 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΕ Α, Β ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ...ΟΜΑΔΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ...

      Διαγραφή
  7. δηλαδή αγώνα κάτω απο βροχούλα δε θα δούμε φέτος?? φοβηθήκαμε τοσο ρε παληκάρια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσύ φίλε που μιλάς για DVD γύρνα φέτος σίριαλ. Την πορεία που θα κάνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΈΧΩ ΛΥΏΣΕΙ ΤΟ DVD ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ , ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΊΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΟ 80 ΛΕΠΤΟ ΣΤΟ 81 ΣΤΟ 82 ΣΤΟ 83 ΣΤΟ 84 ΣΤΟ 85 ΣΤΟ 86 ΣΤΟ 87 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥ ΑΠΟΡΕΙΣ ΘΛΙΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ Η ΟΡΦΕΑΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ............................

      Διαγραφή
  9. Εκεί στο Μανδαλο δεν έχετε μυαλό ρε παιδιά. Αυτοί που πέρση γαυγίζαν απ την κερκίδα εφέτος είναι ΔΣ
    Για όνομα του Θεού. Τελικά οι ομάδες που αγωνίσθηκαν εκεί έχουν δίκιο που διαμαρτύρονται οτι τα πλαγιά άουτ εκτελούνται απ αυτούς που κάθονται στον πάγκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η έντονη βροχόπτωση άρχισε γύρω στις 10 το πρωί του Σαββάτου. Επομένως για ποια αναβολή της αγωνιστικής να μιλάμε? Και στο κάτω κάτω ο διαιτητής βλέποντας τις συνθήκες του αγωνιστικού χώρου κρίνει αν πρέπει να ξεκινήσει τον αγώνα προστατεύοντας την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών. Τώρα αν μια ομάδα δεν μπορεί να πληρώσει 70 ευρώ δεν υπάρχει κανένας λόγος να κατεβαίνει στο πρωτάθλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΣΗ Η Ε.Π.Σ.Π. ΘΑ ΠΡΕΠΗ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΕΠΕΙΛΕΞΟΥΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΕΡΟ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΟΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΙΡΔΙΣΟΥΝ ΑΝΤΗ ΝΑ ΥΠΕΡΕΤΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΕΡΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΑΜΕ.ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο προεδρος της Κρυας Βρυσης που ειναι και Νομάρχης !! θα πρεπει να παίρνει τις αποφασεις αυτες!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τις αποφάσεις τις παίρνει η ΕΠΣΠ.
    Για όσους δε γνωρίζουν εφαρμόζεται το αυτοδιοίκητο στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News