Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τη ΣΟΥΡΒΑ στους Προμάχους

Ανακοίνωση

Το διοικητικό συμβούλιο του Μορφωτικού - Χορευτικού συλλόγου Προμάχων «ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οι ετοιμασίες για την 4η Σούρβα 2014 στους Πρόμαχους ξεκίνησαν!!!

Όπως κάθε χρόνο έτσι φέτος η εκδήλωση σταθμός του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί στις 30 Δεκεμβρίου 2014 στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Δεκάδες μέλη, χορευτές και φίλοι του συλλόγου προετοιμάζονται και υπόσχονται για να σας χαρίσουν μια μοναδική βράδια.

Όποιος από εσάς θέλει να στηρίξει με οποιονδήποτε τρόπο την εκδήλωση αυτή ώστε να γίνει πιο μεγάλη και δυνατή μπορεί να επικοινωνήσει με τους εκπροσώπους του συλλόγου η να επισκεφτεί τα γραφεία του συλλόγου τα όποια θα είναι ανοιχτά κάθε Τέταρτη μετά τις 19:00 για το σκοπό αυτό.

Μπάτσης Χρήστος: 697 485 802 6
Τσαμπούρης Γεώργιος (MIX): 697 698 699 4
Γιουρούκης Παύλος: 697 224 551 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News