Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Λ. Κυρίζογλου στην Αριδαία (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη φωτογραφία ο κ. Κυρίζογλου με τον Δημοτικό Σύμβουλο Αλμωπίας και καλό του φίλο Χρήστο Χουρσόγλου

Την Αριδαία επισκέφθηκε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κεντρικής Μακεδονίας και δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου.

Με αφορμή τον εορτασμό για την επέτειο της Απελευθέρωσης της πόλης μας, ο κ. Κυρίζογλου έκανε την παρακάτω δήλωση στην κάμερα του Aridaia News:





5 σχόλια:

  1. Είχαμε όλοι μεγάλο άγχος αν θα μας έκανε την τιμή ο ανωτέρω κύριος να παρευρεθεί στην παρέλαση και να επισκεφθεί την πόλη μας. Τώρα όμως καταλάβαμε ότι αυτό το χρωστάμε στον καλό του φίλο Χρήστο Χουρσόγλου.
    Συμπέρασμα: Ένας μεγάλος πολιτικός έδειξε και δείχνει καθημερινά πλέον τις απεριόριστες δυνατότητες του. Ο Χρήστος Χουρσόγλου. Να τον χαιρόμαστε. Μας αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και οι 2 απο Θηριοπετρα ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΑΥΤΟΣ ΟΛΑ ΛΥΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΗΝ Δ.Ε.Υ.Α. ΒΡΗΚΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απο τους 19 που φαγανε τζαμπα οι 12 ειναι του δημου μας.ο νοοων νοειτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News