Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΣ Πέλλας: Ο απόηχος των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Διαβάστε όλα τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας, όπως τα κατέγραψε ο συνεργάτης του Aridaia News Γιώργος Μπίνος:

 
ΔΙΠΛΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ Ο ΠΥΡΣΟΣ ΠΕΤΡΙΑΣ

Με ένα ξέσπασμα στα πρώτα λεπτά ο Πυρσός Πετριάς έφυγε νικητής από τα Γιαννιτσά κόντρα στο Πατριαρχείο. Οι νεαροί παίκτες του Πυρσού παρότι δέχθηκαν πίεση στην συνέχεια κατάφεραν να κρατήσουν την νίκη τα θεμέλια της οποίας είχε βάλει ο Φώτης Ιμβριώτης μετά τα δύο τέρματα που είχε πετύχει. Κάθε παιχνίδι το βλέπουν ξεχωριστά στον Πυρσό στόχος είναι πάντα η νίκη και να παίρνουν συμμετοχές όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά από το χωριό.

ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΝΑΟΥΜΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΠΟΧΩΡΙΟΥ

Σπουδαίο διπλό για την Αναγέννηση Λιποχωρίου που επανήλθε στις νίκες μέσα στην Ραχώνα. Ο Βαγγέλης Ναουμίδης καθάρισε με το γκολ του στα μέσα της επανάληψης η αμυντική γραμμή με το γκολ του στα μέσα της επανάληψης η αμυντική γραμμή κράτησε γερά και όλοι θέλουν να πιστεύουν στην Αναγέννηση ότι αυτό το διπλό θα είναι η αρχή για να γίνει ένα σερί με νικηφόρα αποτελέσματα που θα ανεβάσουν βαθμολογικά την ομάδα.

ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ Π. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ

Ένα τέρμα του Κώστα Σταμανίκη (Λάρυ) ήταν αρκετό για Δόξα Π. Μυλοτόπου του Δημήτρη Βένου να πάρει το ντέρμπυ με το Μελίσσι και να συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα. Οι μαυραετοί έδειξαν μεγάλο πάθος και κατάφεραν να πάρουν από το ματς διαψεύδοντας όλους όσους υποστηρίζουν ότι θα πέσουν από την κορυφή. Η προσπάθεια συνεχίζεται τα κεφάλια κάτω και παιχνίδι με παιχνίδι θα προχωρήσει η Δόξα που μέχρι στιγμής δείχνει ότι είναι πολύ δυνατή και έχει κάλους παίκτες σε όλες τις γραμμές της.

ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Μ.Α ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ

Με τα νεαρά παιδιά του να παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο ο Μ.Α. Εσωβάλτων συνέτριψε την Καλή και βελτίωσε την θέση του στην βαθμολογία. Ηγέτης της νίκης οι Γιώργος Πάρδας, Τάσος Παπαστεργίου, μεγάλα ταλέντα που έχουν μέλλον όπως πιστεύει ο Γιώργος Γαλάνης όπως και πολλά άλλα νέα παιδιά που έχουν μεγάλη βοήθεια ώστε να δείξουν τι αξίζουν και γιατί όχι να κάνουν το παραπάνω βήμα στην καριέρα τους. Η επόμενη αγωνιστική έχει το ντέρμπυ με το Σταυροδρόμι όπου στόχος είναι η νίκη.

ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΤΕΡΠΜΥ Η ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

Χωρίς ιδιαίτερο κόπο η Δόξα Μεγαπλατάνου πήρε το ντέρμπυ με το Μεσημέρι και επανήλθε στις νίκες που την έφερε στην πρώτη θέση παρέα με άλλες ομάδες με ένα όμως παιχνίδι λιγότερο. Οι παίκτες του Μπάμπη Παυλίδη ήταν σε καλή μέρα και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους οποίους υποχρέωσαν στην πρώτη τους ήττα. Η ποιότητα κάποιων παικτών κάνει την διαφορά όμως πρέπει να το δείχνουν οι μαυραετοί μέσα στο γήπεδο για να παίρνουν τις νίκες.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

Επέστρεψαν μετά από καιρό τα χαμόγελα στην Δόξα Εξαπλατάνου που πήρε το τρίποντο επί του Ριζαρίου. Το φετινό πρωτάθλημα της Α1 με τις συνεχείς αναποδιές (ρεπό-άνευ αγώνος) δεν επιτρέπει στις ομάδες να βρουν ρυθμό αλλά ακόμα έχει φέρει σε δύσκολη θέση και τους προπονητές που πρέπει να κάνουν μαγικά για να κρατούν ζωντανούς τους παίκτες τους. Ο Αντώνης Σαπουντζής σίγουρα περιμένει περισσότερα από τους παίκτες του και ελπίζει ότι η βελτίωση θα είναι καθημερινή για το καλό της Δόξας που θέλει να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα.

ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ

Με όπλο την έδρα τους οι Πρόμαχοι επανήλθαν στις νίκες επικρατώντας του Λυκοστόμου στο γειτονικό ντέρμπυ. Η ομάδα του Βασίλη Σαμαρά εμφανίζεται εντελώς μεταμόρφωση μέσα στο γήπεδο της πράγμα βέβαια ανεξήγητο καθώς διαθέτει πολύ καλούς παίκτες. Σίγουρα είναι κάτι που προσπαθούν όλοι για να διορθωθεί στο μέλλον. Όσο για το παιχνίδι με το Λυκόστομο όλα πήγαν καλά ήρθε το τρίποντο που ήταν και το πρώτο μέλημα και ο νους βρίσκεται στο επόμενο παιχνίδι μέσα στο Βορεινό.

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Χωρίς μεγάλο κόπο ήρθε το νικηφόρο αποτέλεσμα για τον Φίλιππο Σταυροδρομίου αφού ο Προφήτης Ηλίας δεν προβλημάτισε καθόλου την ομάδα του Νίκου Κανελιάδη. Οι συνεχείς νίκες έχουν μειώσει την απόσταση από την κορυφή και από την στιγμή που ο δρόμος ακόμα είναι μακρύς, υπάρχουν τα περιθώρια για να καλυφθεί η διαφορά. Όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπυ αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα η ομάδα του Νίκου Κανελιάδη διαθέτει πολλά τα καλούς παίκτες όμως που μπορούν να ανταποκριθούν ανά πάσα στιγμή σε όλα τα παιχνίδια.

ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΦΛΑΜΟΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΞΙΦΙΑΝΗ

Με το διπλό απέδρασε από την Ξιφιανή ο Φίλιππος Φλαμουριάς και έτσι ξαναμπήκε στο κόλπο της διεκδίκησης μιας εκ των τριών προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στην Α΄ Κατηγορία. Η ομάδα του Γιάννη Γρεβενάρη διαθέτει κάποιους παίκτες με μεγάλη εμπειρία που μπορούν να σταθούν επάξια σε οποιοδήποτε ομάδα και αυτό σίγουρα αποτελεί το μεγάλο όπλο για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΑΝΩΤΕΡΟΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ

Έδειξε ανωτερότητα ο Ηρακλής Άσπρου απέναντι στο Ριζό και πήρε ακόμα μια νίκη με θύμα του το Ριζό αυτή την φορά. Η ομάδα του Δημήτρη Τομπάζη δείχνει σημάδια βελτίωσης σιγά σιγά και ο τεχνικός του Γηραιού ελπίζει ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμη στα δύσκολα παιχνίδια που θα κριθούν πολλά στην μάχη των θέσεων που θα οδηγήσουν στα πλαιη οφ που αποτελούν τον βασικό στόχο των κυανολεύκων.

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ Ο ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ

Άλλο ένα τρίποντο σχετικά εύκολα για τον Άρη Αμπελειών που εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και πέρασε ευχάριστο απόγευμα με αντίπαλο τον Άρη Αθύρων. Η ομάδα του Γιάννη Γυριχίδη διαθέτει αξιόλογους παίκτες που κάνουν την διαφορά στους κιτρινόμαυρους που βλέπουν πιο ορατή από πότε την άνοδο στην Α1 που αποτελεί ένα όνειρο των τελευταίων χρόνων για τους φιλάθλους της. Κάθε ματς το βλέπουν ξεχωριστά στην Άρη Αμπελειών και στο τέλος θα γίνει το άθροισμα για να δούνε τι πέτυχαν.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΑΣΤΡΑΠΗ ΖΕΡΒΗΣ

Ούτε το Νεοχώρι αντιστάθηκε στην Αστραπή Ζέρβης που θα συνεχίζει απτόητη την πορεία της για μια εκ των τριών προνομιούχων θέσεων που θα την ξαναφέρνουν στην Α΄ Κατηγορία μετά από μία πενταετία περίπου. Η έδρα της Αστραπής αποτελεί σίγουρα το μεγάλο όπλο όμως υπάρχουν και κάποιοι παίκτες που κάνουν την διαφορά για την ακριτική ομάδα.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ Ο ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ

Άλλο ένα τρίποντο για τον Ακρίτα Σωσάνδρας που ξεπέρασε και το εμπόδιο του ΠΑΟΚ Καρατζόβας. Τα συνεχή νικηφόρα αποτελέσματα κρατούν σε άμεση επαφή με τις προνομιούχες θέσεις τον Ακρίτα που βλέπει ένα ένα τα παιχνίδια ξεχωριστά και στο τέλος θα γίνει το ταμείο για να φανεί αν ο στόχος που είναι η άνοδος θα έχει επιτευχθεί.

ΔΙΠΛΟ ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗ

Τρίποντο στην κατάλληλη στιγμή και μάλιστα εκτός έδρας για την Δόξα Μαυροβουνίου που άλωσε την Καρυώτισσα και επανήλθε στις νίκες. Η ομάδα του Τάσου Κουκούλη ήταν άριστα στημένη εντός αγωνιστικού χώρου και με ηγέτη και σκόρερ τον Θόδωρο Καραφουλίδη που θύμισε παλιές καλές εποχές πήρε το διπλό και έκανε ένα ακόμα βήμα προς την άνετη παραμονή στην Α΄ Κατηγορία. Όλοι στου «μαυραετούς» κοιτούν το παιχνίδια ένα ένα και στο τέλος θα γίνει ταμείο για να δουν τι έχουν πετύχει διοίκηση – παίκτες και προπονητής.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΓΑ

Όχι μόνο επανήλθε στις νίκες ο Άγρας αλλά αυτό έγινε με μεγάλο σκορ με θύμα το Θεοδωράκι. Οι παίκτες παίζουν για να ευχαριστιούνται κάθε εβδομάδα, σίγουρα θέλουν κα κερδίσουν όσο περισσότερα ματς γίνεται αλλά πάνω από όλα κάνουν αθλητισμό και γνωρίζουν ότι παίζουν τρία αποτελέσματα στο ποδόσφαιρο.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΜΑ ΔΡΟΣΕΡΟΥ

Ένα ακόμα ματς εξελίχθηκε σε υγιεινό περίπατο για τον Μ.Α. Δροσερού που νίκη και την Αγροσυκιά και πλέον το νερό έχει μπει στο αυλάκι για τα καλά. Η ομάδα του Μιχάλη Μπάσδου διαθέτει φοβερό ρόστερ για το επίπεδο τους Β΄ Κατηγορίας και έτσι όπως είναι τώρα η κατάσταση σχεδόν έχει καπαρώσει το ένα από τα τρία εισιτήρια για την Α΄ Κατηγορία.

ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΧΑΘΗΚΕ Η ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Μ.Α. ΠΕΛΛΑΣ

Λίγο πριν το τελικό σφύριγμα χάθηκε η νίκη για τον Μ.Α. Πέλλας στο γειτονικό ντέρμπυ με τον Εθνικό Γιαννιτσών. Η ομάδα του Λάζαρου Μακρίδη κατέθεσε ψυχή στον αγωνιστικό χώρο και βρέθηκε κατάφατσα με το τρίποντο έχοντας κάνει ανατροπή σε σκόρερ τους Γιάννη Γεωργιάδη και Δημήτρη Καραμούζα. Το ποδόσφαιρο όμως έχει αυτές τις καταστάσεις, έχει χαρές και λύπες το θετικό από αυτό το ματς ήταν η πολύ καλή εικόνα της ομάδας που άφησε αισιόδοξα μηνύματα.

ΜΙΛΗΣΕ Ο ΤΑΣΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ

Πάνω που είχαν αρχίζει να μαζεύονται… μαύρα σύννεφα στο στρατόπεδο της Ένωσης Τσάκων στο ματς εναντίον της Υδραίας καθάρισε για λογαριασμό της ομάδας του Δημήτρη Παπανδρέου. Η εμφάνιση ήταν μέτρια αλλά η ουσία έχει τον λόγο και οι τρείς βαθμοί διευρύνουν το σερί για την Ένωση που θέλει να έχει ανάλογη συνέχεια και στα επόμενα παιχνίδια.

ΦΟΒΕΡΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ Ο Μ.Α. Ν. ΠΕΛΛΑΣ

Τους πρώτους του φετινούς βαθμούς εντός αγωνιστικού χώρου πήρε ο Μ.Α. Ν. Πέλλας και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο ρίχνοντας ντόρτι στους Γαλατάδες. Η ομάδα του Κώστα Νινιατσούδη ήταν εντυπωσιακή έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και με φοβερή επιθετική λειτουργία πήρε το τρίποντο άνετα και καθαρά. Οι Πέτρος Ευθυμιάδης και Κώστας Τσαλκιτζής ήταν σε μεγάλη μέρα και ήταν εκ των πρωτεργατών της νίκης.

ΙΣΤΡΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΣΚΥΔΡΑ Ο ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ

Σπουδαία νίκη από βαθμολογικής πλευράς πέτυχε ο ΠΑΟΚ Δαμιανού αλλά και ιστορική καθώς όλοι ξέρουν που αγωνιζόταν παλαιότερα ο αντίπαλος. Αυτά βέβαια λίγη σημασία έχουν, η ομάδα του Βασίλη Χόντου ήταν εξαιρετική, πήρε εύκολα το τρίποντο με τον Στέλιο Γρηγοριάδη και Γιάννη Σωτηριάδη να συνεχίζουν την επαφή τους με τα αντίπαλα δίχτυα και τον Κάζογλου να δίνει στο τέλος θριαμβευτικό χαρακτήρα στην νίκη του Δικέφαλου που βαδίζει ολοταχώς για την άνοδο.

ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΣ ΜΕ ΧΑΤ-ΤΡΙΚ

Επανήλθε στις νίκες ο Άρης Λουτρακίου που ξεπέρασε το σοκ της ήττας της προηγούμενης αγωνιστικής. Η ομάδα του Μάκη Δεμίρη είχε σε μεγάλα κέφια τον νεαρό άσσο της Γιώργο Νάνο που έκανε τα έκανε όλα και με χατ-τρικ οδήγησε εκ του ασφαλούς τους κιτρινόμαυρους στην επιτυχία. Η δεύτερη θέση δεν ικανοποιεί τους υπεύθυνους της ομάδας που βλέπουν ψηλότερα για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει να φανούν όλοι αντάξιοι των υποχρεώσεων τους στα παιχνίδια που ακολουθούν.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΚΟΤΣΗΣ ΚΕΡΝΟΥΣΕ, ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ ΕΠΙΝΕ…

Καθοδηγούμενη από τους εκπληκτικούς Μιχάλη Γκότση και Γιώργο Μαραντίδη η Δόξα Μανδάλου έκανε πάρτι στην Άψαλο παίρνοντας εύκολα την νίκη. Η ομάδα του Χρήστου Καλαιτζίδη ήταν καταπληκτική στο πρώτο μέρος και παρότι κατέβαζε στροφές στο δεύτερο μέρος άφησε πανεύκολα στην νίκη με τον Μιχάλη Γκότση να δείχνει ότι στην καλή του μέρα δύσκολα σταματιέται από τους αμυντικούς και τον Γιώργος Μαραντίδη να κάνει ότι θέλει στην μεσαία γραμμή. Ακολουθεί ντέρμπυ με το Άσπρο όπου αναμένεται πολύ καλό παιχνίδι.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ

Με συνοπτικές διαδικασίες ο Μακεδονικός Ίδας πέρασε από την Δωροθέα και δείχνει να έχει συνέρθει για τα καλά μετά το κακό ξεκίνημα. Η ομάδα του Τάσου Χουλουηλίδη έδειξε πολύ καλά στοιχεία με τον έμπειρο Αντρέα Δημητρίου να ανοίγει τον δρόμο και στους νεαρούς Βαγγέλη Στόικο και Βασίλης Νιβουρλή να κλειδώνουν την νίκη με τους τρεις βαθμούς ατούς η ψυχολογία ανεβαίνει και ελπίζουν σε καλύτερη συνέχεια και αναρρίχηση στην βαθμολογία.

ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ

Άλλο ένα τρίποντο για τον Απόλλωνα της Κρύας Βρύσης που λύγισε τον Εδεσσαικό στο ντέρμπυ της Α1. Ο πρίγκιπας του κάμπου φάνηκε πιο δυνατός, οι παίκτες του Βαγγέλη Ντίσιου ήταν ψυχωμένοι και έφτασαν στην νίκη που τους κρατάει σε απόσταση από τον Αλμωπό. Με μία τέτοια νίκη όμως το πρωτάθλημα δεν τελειώνει με μια επιτυχία καθώς λεχει πολύ δρόμο και θα γίνουν πολλές ανατροπές, ενώ να τονιστεί η επανεμφάνιση του Στέλιου Χαντούρη που με δυο τέρματα ήταν ο πρωταγωνιστής.

ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΕΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ Ο ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ

Ούτε ο Ευρωπός Φούστανης στάθηκε εμπόδιο για τον Άρη Νησίου που συνέχισε τις νίκες του και έτσι είναι σταθερά στην πρώτη θέση. Η ομάδα του Γιώργου Γιαννούλτση συνεχίζει να δείχνει μια αξιοθαύμαστη σταθερότητα με όπλα φυσικά τις ικανότητες αλλά και την μεγάλη εμπειρία των παικτών που έχουν φάει τ α γήπεδα με το … κουτάλι. Όλα τα παιχνίδια έχουν τον δικό τους βαθμό δυσκολίας και ο δρόμος είναι πολύ μακρύς ακόμα να γίνουν βιαστικές κρίσεις.

ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ

Δεν αγωνίστηκε ο Αλμωπός που συνεχίζει να κρατάει την κούρσα του τίτλου στην Α1. Η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη είχε το ματς της Τετάρτης για το κύπελλο με τον Εξαπλάτανο ενώ την επόμενη αγωνιστική ταξιδεύει στο Ριζό στην προσπάθεια της να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογία. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, όλο θέλουν να νικήσουν τον Αλμωπό που είναι πρώτος και για αυτό τον λόγο ο Λεωνίδας Μπίλης εφιστά την προσοχή τους παίκτες του.

ΕΠΑΝΗΛΘΕ Η ΑΣΠΙΣ ΓΥΨΟΧΩΡΙΟΥ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ

Ξαναγύρισε στις νίκες η Ασπίδα Γυψοχωρίου που έφυγε με το σπουδαίο διπλό από τον Άγιο Λουκά χάρη σε δύο τέρματα των Αλεξιάδη και Πασχαλίδη. Η Ασπίδα λειτούργησε άψογα αμυντικά και έφτασε στο τρίποντο καθαρά φεύγοντας αλώβητη από μια πολύ δύσκολη μέρα., Πλέον οι απώλειες κοστίζουν και στην ομάδα θέλουν να έχουν ανάλογη συνέχεια με τις νίκες για να είναι κοντά στην προνομιούχο τριάδα.

ΠΕΤΟΥΣΕ ΦΩΤΙΕΣ Ο Μ.Α. ΑΡΣΕΝΙΟΥ

Μεγάλη εμφάνιση, μεγάλο σκορ, μεγάλη νίκη για τον Μ.Α. Αρσενίου που κόντρα στα προγνωστικά διέλυσε τον Νέο Μυλότοπο. Η ομάδα του Κώστα Αλεξιάδη δίδαξε μπάλα, ήταν ανώτερη σε όλους του τομείς και δικαιολογημένα τα χειροκροτήματα των φίλων της. Η εικόνα του Μ.Α. δείχνει ότι στόχος που είναι μια καλή πορεία θα επιτευχτεί σχετικά εύκολα ενώ ταυτόχρονα θα μπουν και αρκετά νέα παιδιά στην ομάδα.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΥΤΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ

Λίγο πριν το τελικό σφύριγμα ο Άκης Κελφωτιάδης λύτρωσε συμπαίκτες και φίλους του Άρη Παλαίφυτοθ με το νικητήριο γκολ που πέτυχε κατά της Νίκης Αξού. Έτσι η ομάδα του Ανδρέα Βοιτσίδη επανήλθε στις νίκες και μαζί επανήλθε η ηρεμία. Ένα παιχνίδι που οι κιτρινόμαυροι έπρεπε να είχαν καθαρίσει προ πολλού τα έκανα ντέρμπυ αφού η μπάλα δεν πήγαινε μέσα με αποτέλεσμα να υπάρχει άγχος.

ΚΕΡΑΣΕ…ΠΙΤΤΑ(Σ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΑΒΗΣΣΟ

Ο Δημήτρης Πίττας βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα και οδήγησε τον ΠΑΟΚ Αραβησσού στην νίκη και τους τρεις βαθμούς ενάντια τον Φίλιππο Γιαννιτσών. Η ομάδα του Σίμου Προδρομίδη δείχνει να έχει συνέλθει για τα καλά, χτυπάει όλα τα παιχνίδια και αν συνεχίζει έτσι η αναρρίχηση στην βαθμολογία είναι θέμα χρόνου. Καλοί παίκτες υπάρχουν, μεγάλη εμπειρία υπάρχει και έτσι από την στιγμή που υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα όλα μπορούν να γίνουν αρκεί ο Δικέφαλος να σταθεί στον ύψος του.

ΑΚΟΜΑ ΣΚΑΡΑΡΕΙ Ο Μ.Α. ΟΡΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΜΑΡΟΑΣ

Μεγάλη σε έκταση νίκη για τον Μ.Α. Όρμας που συνέτριψε την Άρνισσα και πήρε το σημαντικό τρίποντο. Ο Χρήστος Σαμαράς βρήκε δίχτυα τέσσερις φορές, η άμυνα των αντιπάλων δεν βρήκε αντίδοτο γι΄ αυτόν και έτσι ήρθε και το μεγάλο σκορ. Κάθε μέρα και καλύτερη εμφανίζεται η ομάδα του Γιώργου Κορέλα που έχει στόχο μια πορεία αντάξια του ονόματός της αλλά και την προώθηση νέων παιδιών στην εντεκάδα.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΣΣΑΛΗ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ

Σε προσωπικό σόου του Αντώνη Πασσαλή εξελίχθηκε η νίκη του ΠΑΟ Κερασιάς επί της Παναγίτσας. Η ομάδα του Μιχάλη Τοτίδη ξεπέρασε το σοκ της ήττας του Γεραφίου με τον νεαρό άσσο να σκοράρει τρεις φορές και να κάνει άνω- κάτω την αντίπαλη άμυνα. Στόχος από δω και πέρα είναι να συνεχιστεί το σερί των νικών και να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Λίγο πριν το φινάλε έσωσε την παρτίδα ο Εθνικός Γιαννιτσών στην Πέλλας καθώς παρότι έκανε πολύ καλή εμφάνιση βρέθηκε φάτσα με την ήττα. Η μαχητικότητα και το πείσμα των παικτών του Φώτη Μητσάκη έσωσαν την παρτίδα και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας σε ένα ματς όπου και θα μπορούσε να χάσει η ομάδα του Εθνικού αλλά και να κερδίζει. Η προσπάθεια συνεχίζεται σίγουρα, δεν σταματά εδώ, έχει πολύ δρόμο ακόμα.

ΠΑΤΗΣΕ…ΓΚΑΖΙ Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ-ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ

Εύκολο διπλό για την Ένωση Πολυκάρπης- Μοναστηρακίου που άλωσε το Γραμματικό και πήρε το τρίποντο. Η ομάδα του Νίκου Τσολερίδη με ηγέτη τον νεαρό Ντούσκου Γκάζι ήταν ανώτερη και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο όπου έκανε αυτό που έπρεπε. Η Ένωση κοιτάει μπροστά, στοχεύει σε ανάλογες επιτυχίες τις επόμενες αγωνιστικές κρατώντας την επαφή της με την κορυφή της βαθμολογίας και τις προνομιούχες θέσεις.

2 σχόλια:

  1. ΓΡΑΨΕ ΜΠΙΝΟ, ΤΟ ΤΣΑΚΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΡΟΣΤΕΡ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΙΓΟΥΡΑΡΗ ΣΤΗΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ,[ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ] ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΡΑΨΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΕΚΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News