Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Αλμωπίας (ΦΩΤΟ)

Ανακοίνωση

Συνεχίζεται το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων στο Δήμο Αλμωπίας, με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γιάννη Κετικίδη να έχει τη γενική εποπτεία.

Συγκεκριμένα, το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκαν εργασίες σε Μηλιά και Θεοδωράκι, ενώ λακκούβες κλείστηκαν και στην πόλη της Αριδαίας. Επιπλέον, σημαντικές ήταν η παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο των Προμάχων, όπου συμμετείχαν στις εργασίες και οι τρεις Προμαχιώτες Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γιώργος Γούδης, Χρήστος Μπάτσης και Δημήτρης Βέσκος.

Σύμφωνα με δήλωση του κ. Κετικίδη, οι ασφαλτοστρώσεις θα συνεχιστούν όταν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.



13 σχόλια:

  1. ta dikasas erga pote tha ta doume oeoooo????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα ήταν πολύ χρήσιμο να ενημερωθεί ο κόσμος που ακριβώς και με ποιά κριτήρια έγιναν οι ασφαλτοστρώσεις.Π.χ. δηλώνω ότι στο δρόμο που περνάω καθημερινά Αβέρωφ με Αγίας Σοφίας Αριδαίας έχουμε λακούβες με καταγεγραμένο ατύχημα λόγω κακοτεχνιών και όμως εδώ και 4 -5 χρόνια καμιά παρουσία της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πανω σε λασπες εριχνα ασφαλτο και απο λακουβεσ εντανε τουμπαρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσείς που κάνετε παράπονα έτσι θα είστε μια ζωή μέσα στην μιζέρια ότι μπορούν κάνουν τα παιδιά τέσσερα χρόνια δεν έγινε τίποτα χάος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μραβο παλικαρια σινεχιστε γερα με τον κ.μπουλη ταρασιδη μιν φοβαστε κανεναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ!!! ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΕΠΙ ΠΑΣΟΗ ΑΚΟΜΗ, ΑΡΕΣΕΙ...ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ; ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ; ΠΕΡΙΤΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝ ΟΙ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στους Προμάχους συμμετείχαν στις εργασίες και οι τρεις Προμαχιώτες Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γιώργος Γούδης - οδηγούσε τον οδοστρωτήρα, Χρήστος Μπάτσης - έριχνε με το ανατρεπόμενο την άσφαλτο και Δημήτρης Βέσκος - οδηγούσε το φίνισερ. Ο Κετικίδης επέβλεπε τις εργασίες.
      Ρε σεις σταματήστε τις φωτογραφίες στα έργα που ενέκριναν οι προηγούμενοι και επιτέλους βγείτε και πείτε ότι κακώς γίνονται πρώτα έργα ασφαλτοστρώσεων αλλά θα τα ολοκληρώσετε γιατί τα ενέκριναν οι πρωην αλλά εσείς θα κάνετε πρωτίστως τρύπες στο δικό σας πρόγραμμα.

      Διαγραφή
    2. Σωστός! Το γεγονος ότι σχολιάστηκαν οι τρεις αυτοι πρόσφατα για τις λακουβες στην γέφυρα του χωριού τους, το ξεχάσατε; δηλαδή να πούμε τώρα συγχαρητήρια που παραβρέθηκαν και κοιτούσαν; συγχαρητήρια τότε....και καληνύχτα!

      Διαγραφή
  7. 6 άτομα κλείνουν μια ολόκληρη λακουβα, να μη βγάλουν και φωτο !!!!!. Αύριο θα πάει δεύτερο 5μελές συνεργείο για επιθεώρηση και θα αναρτηθούν ποιο επίσημες φωτο στο facebook.Aman ποια, !!! πως κάνετε ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστυχώς είμαστε πολύ πίσω σαν χώρα (ή σαν δήμος δεν ξέρω )όσον αφορά τον τρόπο που επισκευάζονται οι δρόμοι. Με το γέμισμα της τρύπας δεν λύνετε το πρόβλημα, αλλά είναι σίγουρο ότι κάθε τρύπα που κλείνει ξανανοίγει και μάλιστα μεγαλύτερη τον επόμενο χρόνο. Έχω την εντύπωση και έχω δει ότι πρώτα πρέπει να κοπεί με κατάλληλο μηχάνημα και έπειτα να γεμίσει ίσως και με άλλο ποιο κατάλληλο υλικό ή άλλης ποιότητας πίσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. an leme teis lakoubes erga tote oute pou tha doume erga se auton ton dhmo....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στην οδό Παύλου Μελά (δρόμος κέντρου υγείας),μπροστά στους δυο φούρνους ο δρόμος έχει επικαθήσει(από προηγούμενο έργο) επικίνδυνα σε έκταση περίπου τρία τετραγωνικά μέτρα.Αν δε προσέξεις μπορεί να αχριστέψεις και τις δυο μπροστινές ζάντες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάποτε κάνανε σωστή δουλεία , Πρώτα καθαρίζανε καλά την κουβάλα μετά ρίχνανε σκέτη πισα μετά ρίχνανε την άσφαλτο περνούσε ο οδοστρωτήρας και γινότανε αλφάδι .Τώρα πετάνε άρπα κόλα την ασφατω την πατάνε με τα πόδια και εκεί που κλίνουνε μια λάκα κάνουν ένα καρούμπαλο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News