Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τίμησαν τον Καπετάν Γαρέφη και τους Γαρεφειώτες Μακεδονομάχους

Δείτε φωτογραφίες

Εκδήλωση μνήμης για τον οπλαρχηγό Κώστα Γαρέφη και τους γηγενείς Μακεδονομάχους του χωριού πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής ο Μορφωτικός Σύλλογος Γαρεφείου «Κώστας Γαρέφης» και ο Σύλλογος Απογόνων Μακεδονομάχων Έδεσσας - Αλμωπίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και το Δήμο Αλμωπίας.

Αρκετός κόσμος έδωσε το παρών στο ηρώο του Άνω Γαρεφείου και τίμησε με την παρουσία του τους ήρωες, χάρη στους οποίους ζούμε ελεύθεροι στη Μακεδονία μας.

Ήρωες οι οποίοι έδρασαν, μεταξύ άλλων, στο ιστορικό χωριό Τσερνέτσοβο, που μετέπειτα ονομάστηκε Γαρέφι προς τιμήν του εν λόγω οπλαρχηγού.

Το παρόν έδωσε μεταξύ άλλων και ο εγγονός του Καπετάν Γαρέφη.

Δείτε φωτογραφίες:













10 σχόλια:

  1. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ;ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι απασχολημενος ψαχνει προεδρο στην ΔΕΥΑ

      Διαγραφή
  2. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαμος ο δημαρχος μαλον δε το ήξερε να παει μπραβω στα προβατα που τον ψηφισανε απο γαρεφι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδια πιπεριες δεν ειδαμε..μηπως τις πηρε ολες ο δημαρχος και εφυγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μια φωτο του εγγονου? !!!! δεν μας εφταναν οι παλιοι φεραμε και νεους μακεδονομαχους να μας απελευθερωσουν?????????????? εως ποτε θα φοβουνται τις νεες χωρες και τους διγλωσσους κατοικους μας? ας ρωτησουν καμια γιαγια να μαθουν πια ιστορια ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΒΑΛΑΝ ΣΤΟΝ ΠΙΝΕΖΑ ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διγλωσσοι ειμαστε καθηστερημενε στα 9:28 αλλα διγλωσοι μακεδονες και μακεδονες ελληνες!!!!ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΔΟΤΕΣ ΣΑΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝ ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΜΑΖΩΜΑΤΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΓΛΩΣΣΟΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΡΑΙΚΟΜΑΝΟΙ.ΕΞΩ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News