Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Το θέατρο του παραλόγου! Διέκοψαν οριστικά το Άρης - ΠΑΟΚ αλλά το κράτησαν... "μυστικό"

- Οριστική διακοπή στο Άρης - ΠΑΟΚ μετά από διακοπές, ρίψεις αντικειμένων και τραυματισμούς - Οι διαιτητές έκλεισαν το φύλλο αγώνα αλλά ο κομισάριος δεν... ενημέρωσε τους παίκτες - Μισή ώρα μετά οι αθλητές έκαναν ακόμη... ζέσταμα!

Πολλοί λένε πως κάθε κοινωνία έχει τους πολιτικούς που της αξίζουν και μάλλον το ίδιο ισχύει και για τον αθλητισμό...

Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από την έκβαση του μεγάλου ντέρμπι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ στο Nik Galis Hall, όπου τα είδαμε όλα.

Τραυματισμό διαιτητή στο κεφάλι από ρολό χαρτί που κατά την ρίψη του έμεινε... κλειστό, προσωρινή διακοπή, έναρξη με συστάσεις και προειδοποιήσεις για τη συνέχεια, αλλά και νέα διακοπή ξανά εξαιτίας ρίψης αντικειμένων, που έμελλε να γίνει οριστική, αφού προηγήθηκε και εκκένωση του γηπέδου.

Διακοπή κι ενημέρωση... μισή ώρα μετά!

Αφού λοιπόν το ματς διακόπηκε για δεύτερη φορά 42 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, με τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 31-33, πέρασε περίπου μιάμιση ώρα μέχρι να ανακοινωθεί το οριστικό τέλος.

Το... ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως οι διαιτητές αποφάσισαν περίπου στις 19:20 την οριστική διακοπή της αναμέτρησης, κλείνοντας το φύλλο αγώνα, ωστόσο ο κομισάριος του αγώνα μάλλον δεν θεώρησε... απαραίτητο να ενημερώσει τους παίκτες, οι οποίοι για περίπου μισή ώρα έκαναν ακόμη ζέσταμα, πιστεύοντας πως το παιχνίδι θα συνεχιστεί!

Όλα αυτά μετά την εκκένωση του γηπέδου που αποφασίστηκε από το διαιτητικό τρίο, μετά και τη δεύτερη φορά που οι οπαδοί πέταξαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο κι ενώ στην αρχή του ματς ο διαιτητής Παναγιώτης Αναστόπουλος είχε τραυματιστεί στο κεφάλι και μάλιστα αρχικά αρνήθηκε να "σφυρίξει".

Το χρονικό του επεισοδιακού παιχνιδιού

Λίγο καιρό μετά τον θάνατο του οπαδού του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη, στο ματς Ηρόδοτος - Εθνικός και την... σωτήρια λύση της αναβολής όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων για ένα σαββατοκύριακο με απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού, οι... επιστήμονες των γηπέδων δήλωσαν ξανά παρόντες!

Ένταση και ρίψεις αντικειμένων πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα στο Nik Gallis Hall, στην αναμέτρηση μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ, ήταν το μενού της ημέρας, με τους ανεγκέφαλους να μην είναι προφανώς ικανοποιημένοι από τον τραυματισμό του διαιτητή Αναστόπουλου στην αρχή του παιχνιδιού και να επιδιώκουν... round two λίγο πριν το ημίχρονο.

Τα πρώτα... δείγματα φάνηκαν "με το καλημέρα", αφού πριν την έναρξη του αγώνα, ο διαιτητής Παναγιώτης Αναστόπουλος δέχτηκε στο κεφάλι μία κορδέλα, από τις πολλές που έπεφταν στο γήπεδο, η οποία όμως δεν ξετυλίχτηκε, με αποτέλεσμα να ζαλιστεί και αρχικά να μη θέλει καν να "σφυρίξει".

Το παιχνίδι άρχισε περίπου μισή ώρα αργότερα κι αφού ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, έκανε συστάσεις από τα μικρόφωνα στους οπαδούς της ομάδας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα κι ενώ ο διαιτητής Αναστόπουλος δέχτηκε τελικά να ξεκινήσει το ματς, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως το παραμικρό θα έφερνε οριστική διακοπή του.

42 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου, έπεσαν ξανά αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι φυσικά διακόπηκε, με τον Παναγιώτη Αναστόπουλο να απαιτεί εκκένωση του γηπέδου ούτως ώστε να συνεχιστεί το ματς κι ενώ οι άνθρωποι του Άρη προσπαθούν να τον μεταπείσουν.

Η εκκένωση έγινε, ωστόσο το ματς δεν ξανάρχισε ποτέ.

---
Πηγή: newsit.gr

3 σχόλια:

  1. με -2 στη βαθμολογια και με μια πρωτη ματια στις αλλες ομαδες ειμαστε για φουντο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε ή άσχετος είσαι ή δεν είσαι αρειανός. Που το έβγαλες το συμπέρασμα; Ο Αρης θα έιναι εξάδα.

      Διαγραφή
  2. δεν θελω να παιζω σε αυτο το σαπιο πρωταθλημα,,,δεν θα με χαλασει καθολου αν αποχωρησουμε, ακομη και αν παμε σε αλλη λιγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News