Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Τι συμβαίνει στη ΔΕΥΑ Αλμωπίας; ΔΕΙΤΕ τι λένε τα οικονομικά στοιχεία!

Ανείσπρακτα χρήματα των καταναλωτών: 1.966.000 ευρώ

Με αφορμή το μπαράζ παραιτήσεων στη ΔΕΥΑ Αλμωπίας, σας παρουσιάζουμε τα οικονομικά στοιχεία της Δημοτικής Επιχείρησης όπως τα ανέλυσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου:

Στοιχεία ΔΕΥΑ Αλμωπίας

Έσοδα την ημέρα της παράδοσης:
3.931 ευρώ

Έξοδα την ημέρα της παράδοσης:
2.744.246 ευρώ

Ανάλυση

Υποχρεώσεις ΔΕΥΑ Αριδαίας (1/12/2010):
1.286.207 ευρώ

Υποχρεώσεις ΔΕΥΑ Αλμωπίας (31/8/2014):
168.730 ευρώ

Ρυθμίσεις προς το ΙΚΑ:
84.618 ευρώ

Ρυθμίσεις προς της ΔΟΥ:
23.500 ευρώ

Ρυθμίσεις προς το ΤΣΜΕΔΕ:
66.233 ευρώ

Ρυθμίσεις προς τη ΔΕΗ:
104.676 ευρώ

Ρυθμίσεις προς τον Κ. Καραϊσσαρίδης και ΣΙΑ:
30.312 ευρώ

Δάνειο Τράπεζας Πειραιώς:
410.000 ευρώ

Προσωπικό:
22.800 ευρώ

Οφειλές χωρίς τιμολόγια (βάση αποφάσεων):
544.219 ευρώ

Τα ανείσπρακτα

Ανείσπρακτα χρήματα των καταναλωτών:
1.966.000 ευρώ

Συμπεράσματα

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω δεδομένα, η ΔΕΥΑ έχει μείον 2.740.315 ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα ανείσπρακτα, καθώς δεν βρίσκονται στα ταμεία. Αν ωστόσο υπολογιστούν και αυτά με το σκεπτικό ότι θα εισπραχθούν, η ΔΕΥΑ έχει μείον 774.315 ευρώ.

9 σχόλια:

  1. Να εισοραξουν τις οφειλες των καταναλωτων! Αισχος πια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ.ΣΑΝ ΚΑΚΟ ΣΠΥΡΙ ΣΤΟΝ @@@@ ΕΙΝΑΙ! ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ.ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κόψτε τους την παροχη νερού. .εμεις χαζοι ειμαστε δηλαδη που πληρώνουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. auti pou den plironoun einai magkes xaxaxa na pane ta xrei stin eforia ton katanaloton den eimaste malakes emeis pou plironoume katalabate k. dimarxe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μη λες χαζα φιλε 5.09 ακου κλειστε τη ΔΕΥΑ ενα ολοκληρο δικτυο ποιος θα φτιαχνει της βλαβες στα χωρια κ στο καμπο εσυ??πρεπει να πληρωθουν τα χρεοι κ να πεσουν προστιμα αλλιως δεν γινεται τιποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 1 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΔΟΙΗΚΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΝΕΡΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΑΡΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τουλάχιστον οι μεγαλο οφειλέτες να πληρώσουν άμεσα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι Πρόεδροι της ΔΕΥΑ, από την χρονική στιγμή που ως Υπηρεσία άρχισε να παρουσιάζει ελλειματικό ετήσιο προϋπολογισμό, όφειλαν και οφείλουν να παρουσιάσουν τις διαχρονικά ενέργειες που διενήργησαν με αντικειμενικό σκοπό την απομείωση και φυσικά την αποφυγή αυξήσεως του ελλείματος. Ειδικά οι οφειλές προς Τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία και ΔΕΗ όφειλαν να μην υπάρχουν. Φρόνιμο είναι ο απελθών πρόεδρος να είναι και ο πρώτος, -ο πλέον πρόσφατος-, ο οποίος και να παρουσιάσει τις ιδικές του ενέργειες - πρωτοβουλίες, με τα θετικά στοιχεία απομειώσεως του χρέους. Θεωρείται αδιανόητο, κάτοικοι να έχουν μηδαμινές οφειλές προς την ΔΕΥΑ, και να σωπαίνουν, και κάτοικοι οφειλέτες να χρεωστούν, να τους παρέχονυται οι υπηρεσίες της ΔΕΥΑ αφειδώς, ως κοινωνικό προϊόν, -όπως κάποτε μου απάντησε ο κ Πασόης ως διευθυντής στην ΔΟΥ Αριδαίας-, και επίσης να διαμαρτύρονται προβάλλοντες το επιχείρημα του "δικό μας νερό". Να αποκαλυφθούν οι κύριοι οι οποίοι δεν πληρώνουν, καθώς και οι τυχόν υποστηρικτές τους, με αποτέλεσμα στον Δήμο να παρουσιάζονται οι πληρώνοντες "παρίες" του Δήμου, και οι οφείλοντες "υπέρτατη τάξη". Οι οφειλέτες οφείλουν να αρχίζουν την αποπληρωμή των οφειλών, έστω και δικαστικά, έστω και με νόμιμη αφαίρεση ποσού από τις τράπεζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στρατηγέ μου, τι πνεύμα!!!!!!!! Έγραψες πάλι!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News