Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Γ. Σηφάκης για ΔΕΥΑ: «Οι δύσκολες συνθήκες δεν δικαιολογούν επιπολαιότητες και ανευθυνότητες»

Γιάννης Σηφάκης για παραιτήσεις: «Οι δύσκολες συνθήκες δεν δικαιολογούν επιπολαιότητες και ανευθυνότητες»

Η κατάσταση που επικρατεί στον συνδυασμό της νέας δημοτικής αρχής του κ. Δημήτρη Μπίνου έχει αρχίσει να δημιουργεί σοβαρές ανησυχίες για την δυνατότητα διαχείρισης από μέρους της της δύσκολης πραγματικότητας του Δήμου και των Δημοτικών επιχειρήσεων.

Αυτά που συμβαίνουν πριν ακόμη την πρώτη συνεδρίαση διοικητικού συμβουλίου στην ΔΕΥΑ δεν θυμόμαστε να έχουν προηγούμενο.

Παραίτηση του εκλεγμένου προέδρου 4 μόλις μέρες μετά την ομόφωνη ψήφιση του από το δημοτικό συμβούλιο, παραίτηση της εκλεγμένης αντιπροέδρου –προφανώς λόγω διαφωνίας της με την επιλογή του νέου προέδρου-, παραίτηση του δεύτερου, ομόφωνα εκλεγέντος, προέδρου 2 μέρες μετά την εκλογή του.

Και αυτά παρά την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, μετά από πρόταση μας, για διαπαραταξιακή επιτροπή για να συμβάλλουν όλοι στην αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που έχει κληρονομήσει η ΔΕΥΑ από το παρελθόν.

Η κατάσταση αυτή, αναδεικνύοντας τις σημαντικές αδυναμίες στην συνοχή της παράταξης της πλειοψηφίας, δημιουργεί λογικές ανησυχίες για την δυνατότητα της να διαχειριστεί τις σημαντικές δυσκολίες που πραγματικά υπάρχουν. Προφανώς δεν ενημερώνονται σωστά από τον κ. Δήμαρχο οι προταθέντες για τις υποχρεώσεις που πρόκειται να αναλάβουν και τις ευθύνες τους απέναντι στην κοινωνία και το δημοτικό συμβούλιο που τους εκλέγει ομόφωνα.

Με πραγματική διάθεση να βοηθήσουμε όλοι να σωθούν οι δημοτικές επιχειρήσεις και οι θεσμοί καλούμε τον κ. δήμαρχο και την δημοτική πλειοψηφία σε μεγαλύτερη υπευθυνότητα και σοβαρότητα καθόσον με δύο συνεχόμενες παραιτήσεις προέδρων, πριν καν την πρώτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑ, δημιουργείται πολύ άσχημο κλίμα με πιθανές συνέπειες στην ίδια την επιχείρηση.

6 σχόλια:

  1. Άσε φίλε Γιάννη τζάμπα μιλάς και επιχειρηματολογείς και προτείνεις κλπ. κλπ.
    Ο κόσμος δεν θα βγάλει πότε τις παρωπίδες. Θα θέλει πάντα να σε βλέπει ως ΣΥΡΙΖΑ, θα σε βλέπει ως ξένο, θα θέλει να σε διαβάλλει επειδή έχεις πιθανότατα την επιθυμία να συμμετέχεις στις βουλευτικές εκλογές όποτε γίνουν.
    Ο κόσμος βάζει ταμπέλες και τις περιφέρει αλλά δεν βλέπει την ουσία, ικανότητες και γνώσεις.
    Είχαμε την ευκαιρία να αλλάξουμε.
    Δεν θέλαμε.
    Τωρα ας ανακυκλώσουμε την μιζέρια για άλλα πέντε χρόνια.
    Ελάτε λοιπόν. Ξεκινήστε τα άσχετα σχόλια όσον αφορά στα τοπικά δημοτικά θέματα, περί ΤΣΥΡΙΖΑ, αριστερών παπ..ρ..ών κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί είμαστε ...δυστυχώς φίλε ...ο Έλληνας δεν θ´αλλαξει ποτέ ...αφού τους ψηφίζουμε , αυτοί μας αξίζουν! Α ρε καημένη Ελλαδιτσα....

      Διαγραφή
  2. ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΗΦΑΚΗΣ ΤΗΝ ΔΕΥΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Καλλικράτης επιβάλει να είναι ο πρόεδρος των δημοτικών επιχειρήσεων από την πλειοψηφούσα παράταξη. Ο Σηφάκης έχει αποδείξει ότι έχει πνευμόνια, προσφέρει και θα προσφέρει στην Αλμωπία και στην Πέλλα από όποια θέση βρεθεί

      Διαγραφή
  3. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα εσυ απο που εισαι; ρωτα και θα σου πουν να μάθεις, θα σου χρησιμεύσει

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News