Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Μοιράστηκαν βαθμούς Ορφέας Ριζαρίου και Ολυμπιακός Γαλατάδων

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στο Ριζάρι όπου ο τοπικός Ορφέας και ο Ολυμπιακός Γαλατάδων αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 – 1 και έτσι μοιράστηκαν τους βαθμούς.

Το ματς έγινε κάτω από δυνατό αέρα, ήταν αμφίρροπο μέχρι το τέλος, οι γηπεδούχοι ήταν πιο δημιουργικοί, δημιούργησαν περισσότερες φάσεις για γκολ, όμως ήταν άστοχοι, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι κυνήγησαν το θετικό αποτέλεσμα, έδειξαν μεγάλη αποφασιστικότητα και τελικά πήραν τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

Σκόραραν οι Γιάννης Μίσκος (49’) για τον Ορφέα και Νούλης Μπαρδάκας (33’) για τον Ολυμπιακό.

Διαιτητής ο Κουκούλης Σ. με βοηθούς τους Αποστολούδα και Σκουλή.

8 σχόλια:

  1. meta tis 2 poy apoxvrhsan,aytes ua einai oi alles 2 poy ua pesoyn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2,46 exeis dikio alla na jereis aytes i omades bazoyne baseis gerres me paidia apo ta xoria toys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας έχει ζαλίσει με αυτό το παραμύθι! Φτάνει, τι νομίζεις θα κάνεις? Ακαδημία της Μπαρτσελόνας? Ηρέμησε, πέσε κατηγορία φέτος και του χρόνου έχει ο Θεός... (αν μπορέσεις να κρατήσεις την ομάδα έως τότε)

      Διαγραφή
    2. Χαλάρωσε λίγο, μην δείχνεις την κατωτερότητα σου!!! Είναι εμφανή η ταραχή σου!!

      Διαγραφή
    3. Εύχομαι να διαλυθεί το ριζαρη.

      Διαγραφή
    4. mhpos prin 2 xronia efages 6mpalo

      Διαγραφή
  3. Μάθε πρώτα ορθογραφία, αγραμματε και ίσως στο όνειρο σου το δεις. Γιατί στην πραγματικότητα δεν θα το δεις ποτέ ποτέ, ποτέ, ποτέ. …........... Έχεις φάει μεγάλη φλασια με το Ριζάρι να σε δει άμεσα γιατρός!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News