Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Με το δεξί ο Βαγγέλης Ντίσιος στον πάγκο του Απόλλωνα Κρ. Βρύσης

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Νικηφόρο ντεμπούτο έκανε στον πάγκο του Απόλλωνα Κρ. Βρύσης ο Βαγγέλης Ντίσιος που είδε την ομάδα του να επικρατεί άνετα με σκορ 3 – 0 της Δόξας Ριζού, όπου αντίθετα αρνητικό ντεμπούτο έκανε ο Χρήστος Καρκαμάνης στον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Το παιχνίδι ήταν καλό, οι γηπεδούχοι από τα πρώτα λεπτά πέρασαν μπροστά, είχαν την υπεροχή, δημιούργησαν ευκαιρίες και βρήκαν τον δρόμο για τα δίχτυα κάνοντας ευκολότερα τα πράγματα για τον πρίγκιπα του Κάμπου.

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε μέχρι το τέλος το παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των φιλοξενούμενων που προσπάθησαν πάντως να παίξουν ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες.

Σκόραραν για τους νικητές οι Γιώργος Κίτσας (32’), Φρέντυ Πήχας (37’), Γιώργος Μπρέγκου (65’). Χαμένο πέναλτι του Χρήστου Πετρίδη με δοκάρι στο 33’ για τον Απόλλωνα.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News