Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση του Δημάρχου Αλμωπίας με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες

Συνάντηση με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων πραγματοποίησε την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος.

Ο κ. Μπίνος αφού ευχαρίστησε τους Προέδρους, δεσμεύτηκε εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής να βρίσκεται δίπλα σε όλους, χωρίς καμία διάκριση.

Επίσης, αναφέρθηκε τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, εξαιτίας της ολιγωρίας της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο εργοτάξιο και στα πολλά εμπόδια που συνάντησε η νέα Διοίκηση.

Επιπλέον, απεύθυνε παράκληση προς τους Προέδρους, να τηρούν την ιεραρχία και να απευθύνονται στον καθ’ ύλην αρμόδιο Αντιδήμαρχο για ότι πρόβλημα προκύπτει, κάνοντας λόγο για νέο μοντέλο Διοίκησης το οποίο θα συμβάλει καθοριστικά στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν εκτός από το Δήμαρχο, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σίμος Σωτηριάδης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Γιώργος Τσιμτσιρίδης, κ. Χρήστος Μπάτσης, κ. Γιάννης Κετικίδης και κ. Στέφανος Αβραμίκας και ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ κ. Χρήστος Γεωργίου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων για θέματα που άπτουν στις αρμοδιότητές τους.

Στο τέλος της συνάντησης ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος, με τον κ. Μπίνο να δεσμεύεται πως τέτοιου είδους συσκέψεις θα πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Δείτε φωτογραφίες:














9 σχόλια:

  1. δεν θα ήθελα να είμαι πρόερος κοινότητας με τόσο τρέξιμο που χρειάζεται.Και φυσικά μεγάλες ευθύνες απέναντι στους συγχωριανούς μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον Εξαπλατανο θα αλλαξετε καμια λαμπα? "προεδρε" ακους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΥΘΗΚΑΝ... ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΛΛΑ ΛΕΓΑΤΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΛΑΜΠΕΣ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ?..ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι περιμένεις φιλε μου απο "προεδρους που θέλανε να βγουνε μονο κ μονο για το συμφερων τους? ? ..


    Πολιτης Εξαπλατανου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οχι μονο τις λαμπες αλλα θα σας αλλαξουν τα φωτα στον εξαπλατανο. τα καλυτερα ερχονται!!!!!!! δωσε τους να καταλαβουν νικο μαζι σου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νικόλα συνέχισε έτσι! Είμαστε όλοι μαζί σου... Χαμηλά τα μπάλα και κάνε το παιχνίδι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πως ετσι να συνεχίσει δλδ ρε πρόβατα? ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News