Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Αετός Κιλκίς - Φ.Ο.Α. 66 - 77

Ο Φ.Ο.Αριδαίας πήρε τη νίκη με 77-66 στο Κιλκίς

Εκμεταλλευόμενος τα πολύ καλά ποσοστά στα τρίποντα (10 στα 19) ο Φ.Ο.Αριδαίας πήρε τη νίκη με 77-66 στο Κιλκίς επί της μαχητικής ομάδας του Αετού.

Έχοντας σε εξαιρετική μέρα τους Παπαβραάμ και Αβραμίδη η ομάδα της Αλμωπίας απέκτησε από την αρχή μικρό προβάδισμα στο σκορ, το οποίο διατήρησε μέχρι το τέλος της πρώτης περιόδου.

Στη δεύτερη περίοδο η ομάδα του Κιλκίς αντεπιτέθηκε με κύριο όπλο τα τρίποντα και πέρασε μπροστά στο 15' με έναν πόντο.

Η αντίδραση του ΦΟΑ ήταν άμεση και με πολύ καλή άμυνα κατάφερε να ανακτήσει το προβάδισμα και να τελειώσει το ημίχρονο προηγούμενος με 39-32.

Το ίδιο σκηνικό και στο 3ο δεκάλεπτο με το Κιλκίς να κυνηγάει στο σκορ αλλά τον ΦΟΑ να διατηρεί σταθερά μια μικρή διαφορά υπέρ του, την οποία και μεγάλωσε στο 4ο δεκάλεπτο χάρη στις επιθετικές συνεργασίες των Μπεγλόπουλου, Αθανασιάδη και Τοπαλίδη και τη κυριαρχία του Αμπάρη στα ριμπάουντ, για το τελικό 66-77.

Διαιτητές: Λαδάς, Σαλαπάνης.

ΦΟΑ (Βάτσης): Παπαβραάμ 20 (4τρ), Μπεγλόπουλος 10, Αβραμίδης 15 (5τρ), Αθανασιάδης 13, Αμπάρης 5, Τοπαλίδης 11, Ταρασίδης 3 (1τρ), Αλεξανδρόπουλος, Κανονίδης Γ., Κανονίδης Ι., Μαυρίδης, Λιούγκας.

1 σχόλιο:

  1. Ομαδαρα Φοαρα εισαι για μεγαλα σαλονια.Δεκαετιες στον αφρο του επαρχιακου μπασκετ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News