Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Τρόμος στη Νάξο: Σκότωσαν 59χρονη μέσα στο σπίτι της - Της είχαν δέσει τα χέρια και το λαιμό

Στο νησί πηγαίνει κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών

Όλο το νησί έχει "παγώσει" από την είδηση ότι μια 59χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, με δεμένα τα χέρια της, ενώ ο λαιμός της, ήταν τυλισμένος με ύφασμα...

Αυτή την ώρα, είναι σε πλήρη εξέλιξη οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση του εγκλήματος, στην περιοχή Γαλανάδο.

Το σπίτι του θύματος δεν είναι μέσα στον οικισμό αλλά λίγο πιο απομονωμένο, πάνω σε λόφο...

Τη γυναίκα αναζητούσε για μέρες ο γιος της και τελικά, αφού δεν κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί της, ειδοποίησε την Αστυνομία. Τελικά, ένα συγγενικό τους πρόσωπο πήγε στο σπίτι και κατάφερε να μπει μέσα. Εκεί, αντίκρισε το ανατριχιαστικό θέαμα...

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η διαδικασία παραλαβής της σορού από ιατροδικαστή, έτσι ώστε να εξεταστεί και να διαπιστωθεί από τι επήλθε ο θάνατος της 59χρονης, ενώ στο νησί πηγαίνει και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News